Galatasaray, Ali Koç'u mahkemeye veriyor! O sözler çok konuşulmuştu...

Galatasaray kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Galatasaray'ın Fenrabahçe Başkanı Ali Koç'u mahkemeye vereceği belirtildi. Fenerbahçe Divan Kurulu'nda sarı-kırmızılı kulüple ilgili çok ağır iddialarda bulunan Ali Koç ile ilgili hukuki yollara başvurulacak.

Ali Koç, Galatasaray Kulübü ve Erden Timur ile ilgili sözleri nedeniyle mahkemeye verilecek.

ALİ KOÇ NEDEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Koç, Olağan Yüksek Divan Kurulu'nda Galatasaray ile ilgili şu sözleri kullanmıştı:

"Malum kulübün başkanına sesleniyorum; Biz randevu alıp gittik. Siz ise randevu almadan, eski bürokrat olan köstebeğinizle beraber gitmişsiniz oraya. Ne konuştuğunuzu bilmiyorum ancak biz gittik diye oraya gittiyseniz yazık size.

"TELEVİZYONA DAVET EDİYORUM GELMİYORLAR"

Erden Timur hakkında dosya hazırlattığım iddiası... Ben bunu ciddiye almadım ancak Fatih Altaylı'nın sert bir yazı yazdığını görünce Metin Öztürk'ü arayıp 'Siz böyle dediniz mi?' dedim. O da benim hatırladığım gibi söyledi. Daha sonra Kulüpler Birliği toplantısında bana 'Oturup konuşsanıza' dedi. Ben televiyzona davet ediyorum gelmiyorlar. Bu kişi hakkında bizi bir sürü bilgi geliyor. Tutulmayan sözler, zamanında teslim edilmeye mülklerle ilgili. Biz buna mı dönelim? Ben ne dosya hazırlayacağım.

"KÖTÜLÜK YAPMADA TAKDİRE ŞAYAN CAMİA"

Galatasaray kötülük yapma kabiliyetlerinden dolayı takdire şayan bir camia. Ligi bitirmemek, gayrimenkul projelerini bitirmemeye benzemez demeliydik! O zaman bilmiyorduk!

"HANGİ ÖRGÜTÜ HATIRLATIYOR SİZE?"

Bu tarif ettiğim şeyler hangi yapıyı, hangi örgütü hatırlatıyor size? Bu ülkeyi ele geçirmeye çalışan terör örgütünün en güçlü olduğu dönemde futbolda en çok faydayı kim sağladı? Siz faydalanırken biz mücadele ediyorduk."

Galatasaray, Ali Koç'u mahkemeye veriyor! O sözler çok konuşulmuştu... ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe Galatasaray Erden Timur
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.