Galataport-Sultanahmet arasında turist taşıyacak tramvaya ne oldu?

İstanbul'a kruvaziyer gemisiyle gelen turistleri, Galataport Limanı'ndan Tarihi Yarımada'ya trafiğe takılmadan ulaştırma hedefiyle 'Galataport-Beyazıt' tramvay hattı için 1 buçuk yıl önce İBB Metro A.Ş. VE TÜRSAB arasında imzalar atılmıştı. 2023 yılında seferlere başlaması planlanan yeni tramvay hattı için TÜRSAB'dan İBB'ye ilk aşamada 5 milyon lira aktarıldığı iddia edilirken, projeye dair halen daha bir gelişme olmaması sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusu oldu.

İstanbul'a kruvaziyer gemisiyle gelen turistleri, Galataport Limanı'ndan Tarihi Yarımada'ya trafiğe takılmadan ulaştırma hedefiyle 'Galataport-Beyazıt' tramvay hattı için 1 buçuk yıl önce İBB Metro A.Ş. VE TÜRSAB arasında imzalar atılmıştı.

2023 yılında seferlere başlaması planlanan yeni tramvay hattı için TÜRSAB'dan İBB'ye ilk aşamada 5 milyon lira aktarıldığı iddia edilirken, projeye dair halen daha bir gelişme olmaması sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusu oldu.

Kullanıcılar o protokolden sonra tramway projesinden haber alınamadığı, TÜRSAB'ın başkanı Firuz Bağlıkaya'nın şirketinin İBB'den turistik eşya satan büfeler aldığı iddialarını ortaya attı. 

İŞTE O TEPKİLERDEN ÖNE ÇIKANLAR: 

 

 

 

Galataport-Sultanahmet arasında turist taşıyacak tramvaya ne oldu? ile ilgili etiketler Sultanahmet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.