GAİN projesi Ayak İşleri 2. sezonu izleyenlerden tam not aldı

GAİN ekranında izleyicisiyle yeniden buluşan Ayak İşleri, 2. sezonuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Başrollerinde Çağlar Çorumlu ile Murat Akpınar’ın yer aldığı Ayak İşleri dizisi büyük bir ilgi gördü.

Yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu'nun oturduğu, senaryosunu ise Volkan Öğe’nin kaleme aldığı Ayak İşleri, 2. sezonuyla izleyenlerinin karşısına çıktı. GAİN’in orijinal yapımlarından biri olan Ayak İşleri’nde absürt gelişmeler, tezat dolu sohbetler ve geçmişten gelen hesaplaşmalar yine gün yüzüne çıktı.

GAİN projesi Ayak İşleri 2. sezonu izleyenlerden tam not aldı

İzmir ve çevresinde geçecek yeni sezonda Ayak İşleri’nde; Çağlar Çorumlu’nun hayat verdiği tecrübeli görev adamı Vedat ile Güven Murat Akpınar'ın oynadığı felsefe okumuş, politik doğrucu Evren; yanlarında çalıştıkları zengin iş adamı Sermet Bey’in kendilerine verdiği ufak tefek görevleri yerine getirmek adına yeniden yollara dökülürken bu kez kendi adlarına da bazı işlerin peşinde olacaklardır.

Her hafta iki yeni bölümü GAİN’de yayınlanacak olan Ayak İşleri; izleyenleri bol bol kahkahaya sürükleyecek.

GAİN projesi Ayak İşleri 2. sezonu izleyenlerden tam not aldı ile ilgili etiketler gain ayak işleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.