Futbolun devlerinin valilikte derbi buluşması!

Türk futboluna yön veren dört büyük kulübün başkanı bu hafta sonu yapılacak derbi karşılaşmaları öncesinde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın daveti üzerine valilikte bir araya geldi. Görüşmede TFF Başkanı Nihat Özdemir de hazır bulundu...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, hafta sonu oynanacak derbi maçlar öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu makamında buluşturdu.

Futbolun devlerinin valilikte derbi buluşması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, gerçekleşen görüşme sonrası resmi Twitter adresinden, iki mesaj paylaştı.

Vali Yerlikaya, ilk mesajında “Bu hafta sonu İstanbul'da futbol şöleni var. Beşiktaş-Trabzonspor, Fenerbahçe-Galatasaray maçları öncesinde centilmenlik ruhunun hem sahada hem de tribünde sürdürülmesi için sayın başkanlarımızla bir araya geldik. Kazanan daima dostluk ve centilmenlik olacak.” ifadesini kullandı.

Vali Yerlikaya, ikinci mesajında ise “Renklerimiz farklı, gönüllerimiz bir. Sahada centilmence ezeli rekabet, saha dışında ebedi dostluk kazansın.” temennisinde bulundu.

Futbolun devlerinin valilikte derbi buluşması! - Resim : 2

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın daveti üzerine bir araya gelen kulüp başkanları da hafta sonu oynanacak futbol müsabakaları öncesinde dostluk mesajları vererek karşılıklı başarı dileklerinde bulundu.

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.