FUTBOLDA 'FON' VURGUNU! SEÇİL ERZAN, FATİH TERİM'İN İSMİNİ Mİ KULLANDI? 44 MİLYON DOLAR NEREDE?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT’in terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab sorumlusu Mutlu Kacar'ı etkisiz hale getirdiği nokta operasyonun detaylarını, AK Parti’nin 81 ildeki temayül yoklamasını ve futboldaki ‘fon’ vurgunu kapsamında bankacı Seçil Erzanın ifadelerini masaya yatırdı.

''TERÖRİST MUTLU KACAR KENDİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞIRKEN MİT TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ''

Bozkurt, ''Mutlu Kacar, örgütün Kobani olarak adlandırdığı bölgenin en üst düzey sorumlularından biri. 1997 yılında örgütün kırsal kesimine katılarak silahlı faaliyetleri yürütüyor. Hem Irak'ta hem de Suriye'de terör örgütünün faaliyetlerini sürdürüyor. Terörist Mutlu Kacar, Tel Rıfat'ta faaliyet yürütürken MİT'in radarına girdi. Kendini gizlemeye çalışırken MİT tarafından etkisiz hale getirildi.

''ERZAN'IN BAŞLATTIĞI BU OLAYDA BANKA OLAYDAN KENDİSİNİ SIYIRMAYA ÇALIŞIYOR GİBİ GELİYOR''

İki ifade var, bunlarla ilgili çeşitli iddialar söz konusu. Erzan'a suçu banka dışında işlediğini söylemesi yönünde baskılar yapılmış. Vurgun olayını 'zimmet' olarak değil, 'görevi kötüye kullanma' şekline çevirmeye çalışılmış. Erzan'ın başlattığı bu olayda banka olaydan kendisini sıyırmaya çalışıyor gibi geliyor. Erzan'ın aldığı ve yaptığı ödemeler tablosu söz konusu. O belgeye göre Fatih Terim'den 700 bin dolar alınmış, 1.5 milyon dolar ödeme yapılmış. Hande Sümertaş bile işin içinde var. Erzan, Terim'in futboldaki gücünü kullanarak yapmış olabilir. Turan elden milyon dolarlar vermiş. Garip bir güven söz konusu. Ya Tatih Terim 'ben kazandım' dedi, o yüzden devam ettiler ya da Terim yönlendirdi. Arda Turan 'Bütün param gitti, karıma ne diyeceğim?' dediği bir dönemde turan Eyüpspor'a hoca oluyor, Selçuk İnan Kasımpaşa'ya hoca oluyor. Bunu sorgulamak gerekiyor. Futbol vurgununda kayıp halkaların belirginleştirilmesi gerekiyor.

''ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KAMUOYUNA YÖNELİK FİLİSTİNLİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKACAK İŞLER YAPABİLİRLER''

İnsani ara verildi. Bu süreç ve saldırılar devam edecektir.önümüzdeki günlerde kamuoyuna yönelik Filistinlileri zor durumda bırakacak işler yapabilirler. İsrail bütün olarak Gazze'yi hedefliyor. Gazze'de Gazzelileri istemiyor. Bunu uzun zamana da yayabilirler. Çeşitli senaryolardan bahsediliyor. Savaşın güneye kayacağını düşünüyorum ancak kuzeyde de henüz kazanmadı. Hamas 'vur, kaç' yöntemini benimsemiş. Kendi gücünü kaybetmeden karşı tarafa zarar vermeye çalışıyor. Serbest kalan Filistinli esirlerin canlarına yönelik tehdit sürüyor. İsrail yarın öbür gün bu isimleri tekrar esir edebilir.'' değerlendirmesinde bulundu. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FUTBOLDA 'FON' VURGUNU! SEÇİL ERZAN, FATİH TERİM'İN İSMİNİ Mİ KULLANDI? 44 MİLYON DOLAR NEREDE? ile ilgili etiketler AK Parti MİT Seçil Erzan Arda Turan Fatih Terim Emre Belözoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.