Furkan Palalı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Başarılı oyuncu Furkan Palalı'nın kim olduğu gibi sorular yeni dizi projesi "Kirli Sepeti" projesinin ardından gündeme geldi. Bu bağlamda Furkan Palalı'nın hayatı ve oynadığı diziler merak ediliyor. Peki, Furkan Palalı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Furkan Palalı'nın yaşamı ve kariyeri...

Ünlü aktör Furkan Palalı'nın kim olduğuyla ilgili sorular, yeni dizi projesi "Kirli Sepeti" ile birlikte gündeme geldi ve bazı soruları beraberinde geldi. Bu bağlamda, izleyiciler tarafından Furkan Palalı'nın hayatı ve geçmiş dizi projeleri hakkında bilgi edinme isteği arttı. Peki, Furkan Palalı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Hangi dizilerde rol aldı? İşte, Furkan Palalı'nın yaşam öyküsü ve profesyonel kariyeriyle ilgili merak edilenler...

Furkan Palalı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

FURKAN PALALI KİMDİR?

Furkan Palalı, 27 Ekim 1986'da Konya'da doğmuştur. Konyaspor'un altyapısında basketbol kariyerine başlayan Palalı, daha sonra oyunculuk alanında kendini geliştirmiştir. Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve aynı zamanda tiyatro oyunculuğu eğitimi almıştır.

2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından Best Model of the World seçilerek adını duyuran Palalı, televizyon dünyasına adım atmıştır. Küçük Sırlar, Adını Feriha Koydum, Son Yaz, Aşk Emek İster gibi birçok dizide rol almış ve başarılı performansıyla dikkat çekmiştir. Son olarak "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde Fikret Fekeli karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır.

Şimdi ise Furkan Palalı, FOX TV'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Levent karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizide Ceren Moray'ın canlandırdığı Hayriye karakterine partner olacak olan Palalı, yeni projesiyle ilgileri üzerine topladı.

Furkan Palalı'nın oynadığı diziler ve filmler

  • 2010: Küçük Sırlar (Aras - Yardımcı Oyuncu)
  • 2010: Adını Feriha Koydum (Model - Konuk Oyuncu)
  • 2012: Hayat Devam Ediyor (Giray - Yardımcı Oyuncu)
  • 2013: Son Yaz (Arif - Başrol Oyuncusu)
  • 2013: Aşk Emek İster (Demir - Başrol Oyuncusu)
  • 2014: Kızılelma (Murad Altay - Başrol Oyuncusu)
  • 2015: Son Çıkış (Kenan - Başrol Oyuncusu)
  • 2016: No 309 (Onur Sarıhan - Başrol Oyuncusu)
  • 2019: Benim Tatlı Yalanım (Nejat Yılmaz - Başrol Oyuncusu)

 

  • 2016: Somuncu Baba Aşkın Sırrı (Somuncu Baba - Başrol Oyuncusu)
  • 2017: Direniş Karatay (Mevlana - Başrol Oyuncusu)
Furkan Palalı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Furkan Palalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.