Fransız Tostu tarifi! Vaktiniz dar diye hep sade şeyler yemek yok! Kolay ve bol enerjili Fransız Tostu nasıl yapılır?

Vaktiniz dar diye hep sade şeyler yemeyeceksiniz ya! Fransız Tostu tarifi haftaya ve yeni güne enerjik başlamanız için tam size göre. Yumurtalı ekmeğin daha süslüsü ve bol enerjilisi Fransız Tostu nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Fransız tostu tarifi, yeni güne başlamakta zorlanan hemen yapması kolay bir kahvaltı seçeneği arayanlar için idealdir. Vaktiniz yok ve hemen işe koyulmak zorundaysanız lezzetli ve doyurucu bir tost yapmak en iyi alternatiftir.

Fransız tostu bol enerjili, yumurtalı ekmeğin biraz daha süslü olanıdır aslında. Ancak nasıl yapılacağı konusunda ise tarifler çeşitlidir. Hadi gelin fransız tostu en kolay nasıl yapılır sorusunu yanıtlayalım.

Fransız tostu tarifi - Atıştırmalık Tarifleri

"VAKTİNİZ DARSA FRANSIZ TOSTU SİZİ KURTARIR!"

Bu lezzetli kahvaltılığın nasıl yapıldığına geçmeden önce malzemeleri sıralayalım:

2 dilim tost ekmeği
1 tatlı kaşığı tereyağı
2 adet yumurta
1/2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı toz şeker
1/2 paket vanilya

Tarçınlı Fransız Tostu Çubukları | Bir Dilim Lezzet

Servisi için:

1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı yaban mersini
1 yemek kaşığı ahududu

FRANSIZ TOSTU HAZIRLANIŞI!

Tost ekmeklerini alın ve bir bıçak yardımıyla üçgen olacak şekilde çapraz olarak kesin. Ardından yumurtaları bir kaseye kırın ve üzerine toz şekeri ilave ederek güzelce çırpın. Çırpma işlemine süt ve vanilyayı ekleyerek devam edin. Hazırladığınız üçgen şeklindeki ekmek dilimlerini bu karışıma buladıktan sonra, yağladığınız kızgın tavaya yerleştirin, arkalı önlü pişirin.

Pişirdiğiniz ekmek dilimlerini servis tabağına aldıktan sonra yaban mersini ve ahududu taneleriyle servisinizi zenginleştirin. Son olarak ekmek dilimlerinin üzerine bal gezdirin. Fransız tostunuz hazır!

Fransız Tostu tarifi! Vaktiniz dar diye hep sade şeyler yemek yok! Kolay ve bol enerjili Fransız Tostu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Yemek fransız tostu nasol yapılır fransız tostu tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.