Frank Hoogerbeets kimdir?

Dünyaca ünlü deprem kahini olarak tanınan Frank Hoogerbeets, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yaşanan 7.4 büyüklüğündeki depremi 3 gün önceden bildi. Sosyal medyadan paylaşımlar yapan Frank Hoogerbeets hakkında bilgiler aranmaya başlandı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat sabahında yaşanan 7.4 büyüklüğündeki depremden çok dünyaca ünlü deprem kahini olarak tanınan Frank Hoogerbeets'in 3 Şubat paylaşımı gündeme geldi. 3 Şubat tarihinde sosyal medya hesabında paylaşım yapan Hoogerbeets, “Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye Lübnan) 7.5 deprem olacaktır” paylaşımı göze geldi.

Hoogerbeets, Türkiye'de meydana gelen pek çok depremi önceden tahmin etmişti. Deprem kahini olarak bilinen Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets, dünya genelinde yaptığı deprem tahminleriyle de tanınmaktadır.

Frank Hoogerbeets

Frank Hoohgerbeets Kimdir?

“En İyi Avustralyalı Gökbilimciler” listesinde yer alan Frank Hoogerbeets, 2002 yılında depremlerle ilgili Ditrianum adlı siteyi kurdu.

Çocukluğundan bu yana güneş sistemine ve gezegenlere büyük ilgi duyan Frank Hoogerbeets, ilk kamu deprem tahminini 20 Nisan 2015 tarihinde FaceBook üzerinden yayınlamış ve bunun 22 - 27 Nisan tarihleri arasında belirli gezegen pozisyonları nedeniyle kritik olacağını öngörmüştü.

25 Nisan 2015'te Nepal'de 7,8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.

Frank Hoogerbeets kimdir? ile ilgili etiketler Frank Hoogerbeets deprem Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.