Trabzonspor Diabate'yi açıkladı

Trabzonspor, Fousseni Diabate'nin transferini KAP'a bildirdi. 24 yaşındaki forvetle 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Bordo-Mavililer, transferin mali detaylarını da kamuoyuyla paylaştı.

Trabzonspor, Fousseni Diabate transferini resmen açıkladı. Premier League ekibi Leicester City'den transfer edilen ve 3+1 yıllık sözleşme imzalanan 24 yaşındaki kanat forveti için İngiliz kulübüne 1.57 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Leicester'ın Ocak 2018'de 2 milyon euroya transfer ettiği Mali asıllı Fransız futbolcu geçen sezonun ikinci yarısında Sivasspor forması giymiş ve 2 gol, 3 asistle oynamıştı. 

Bordo-Mavililer, Fousseni Diabate'nin transferi için Leicester City'ye 3 taksit halinde toplam 1.573.170 euro ödeneceğini açıkladı. Öte yandan bir sonraki transferden elde edilecek karın da %15'inin İngiliz ekibine verileceği duyuruldu. Futbolcu ise her yıl 1 milyon euro kazanacak.

Trabzonspor Diabate'yi açıkladı

 

Trabzonspor Diabate'yi açıkladı ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Leicester City Fousseni Diabate
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.