Formula 1 Türkiye Grand Prix ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanı start alıyor. 13 Kasım 2020 Cuma gününde Formula 1 Türkiye Grand Prix sıralama turlarının ne zaman ve saat kaçta başlayacağı şimdiden merak ediliyor. Formula 1 Türkiye Grand Prix sıralama turları ne zaman, saat kaçta başlıyor, hangi kanalda şifresiz yayınlanıyor?

Formula 1 Türkiye Grand Prix’inde heyecan İstanbul Park pistinde başlıyor. İstanbul Park pistinde Formula 1 Türkiye Grand Prix’inde ilk sıralama turları 9 yıllık bir aranın ardından 13 Kasım Cuma gününde start alıyor.

Formula 1’de İstanbul pistinde gerçekleştirilecek olan ilk sıralama turları için geri sayım başladı. uzunca bir ayrılıktan sonra F1 pilotları zorlu pistte en iyi dereceyi alabilmek adına zorlu bir rekabetin içerisine girecekler.

FORMULA 1 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Intercity İstanbul Park'ta 13-15 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanında ilk sıralama turları 13 Kasım Cuma günü saat 11.00’da ve yine aynı gün ikinci sıralama turları ise saat 15.00’da koşulacak.

Formula 1 Türkiye Grand Prix ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

14 Kasım Cumartesi gününde ise 3. sıralama turu saat 12.00’da; son sıralama turu ise saat 15.00’da start alacak.

Formula 1 Türkiye Grand Prix’inde yarış heyecanı ise 15 Kasım Pazar günü saat 13.10’da başlayacak.

Formula 1 Türkiye Grand Prix yarışı S Sport ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Formula 1 Türkiye Grand Prix ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 S Sport Formula 1 Türkiye Grand Prix istanbul park
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.