Formula 1 seyircisiz mi? Bilet paraları edilecek mi?

Formula 1 seyircisiz mi? Formula 1 bilet paraları edilecek mi? İstanbul Valiliği tarafından alınan karar neticesinde Kasım ayında İstanbul’da düzenlenmesi beklenen Formula 1 yarışlarının seyircisiz oynanacağı ifade edildi.

9 yıllık bir aranın ardından yeniden Türkiye’ye geri dönüş yapan Formula 1 yarışı için sporseverleri üzen bir haber geldi. 13-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek olan yarışmayla ilgili bir son dakika kararı açıklandı.

FORMULA 1 SEYİRCİSİZ Mİ?

İstanbul İl Pandemi Kurulunun "Formula-1 DHL Turkish Grand Prix 2020" yarışının seyircisiz yapılması" yönündeki tavsiye kararı uyarınca İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından söz konusu yarışın seyircisiz yapılmasına karar verilmiştir.” ifadeler yer aldı.

FORMULA 1 BİLET PARALARI İADE EDİLECEK Mİ?

Daha önceden satışa çıkarılan Formula 1 biletlerini satın alanlar için daha sonradan iade konusunda bir açıklama yapılması bekleniyor.

Formula 1 seyircisiz mi? Bilet paraları edilecek mi? ile ilgili etiketler Formula 1 İstanbul Bilet Paraları seyircisiz
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.