Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çifti Paris'te dolandırıldı!

YouTube hesaplarından 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çifti'nin tatile gittikleri Paris'te güvenlik amacıyla kredi kartları bloke edildi. Bu üzücü olayın ardından ünlü çift, Eyfel Kulesi'nin önünde dolandırılarak 150 euro kaybetti.

Rol aldıkları projelerdeki başarılarıyla isimlerinden söz ettiren Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çifti, sosyal medyada içerik üreticiliği yapmaya başladı. YouTube'da yayınladıkları eğlenceli videolarıyla 3 milyondan fazla takipçileri bulunan çift, geçtiğimiz günlerde Paris'e tatile gitti. Çift, gezdiği yerlerde videolar çekerek takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

KREDİ KARTLARININ BLOKE EDİLDİĞİNİ ÖĞRENDİLER

Tatilleri kötü başlayan çift, alışveriş yapmak için girdikleri mekanda güvenlik nedeniyle kredi kartlarının bloke edildiğini öğrendi. Ellerinde kısıtlı paraları kalan çift, Paris sokaklarında eğlenceli anlar geçirerek gezmeye devam etti.

Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çifti Paris'te dolandırıldı!

DOLANDIRILDILAR

Eyfel Kulesi'ne çıkmak isteyen çift, bir şoku da orada yaşadı. Kuleye çıkmadan önce etrafında gezen Albayram çifti, bir süre elindeki toplarla şov yapan adamı izledi. Satıcı, elindeki topları bulan kişiye para vereceğini söyledi. Adamın etrafındaki birkaç kişi de oyun oynayarak para kazandı. Adamların para kazandığı gören Fırat Albayram da hemen oyuna dahil olarak 150 euro verdi. Ancak ikili, kısa süre içinde satıcının oyun yaptığını ve para kazananların da adamın arkadaşları olduğunu öğrendi.

Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çifti Paris'te dolandırıldı! - Resim : 2

150 EURO KAYBETTİLER

Elindeki parasından olan oyuncu Fırat Albayram o anları da YouTube'da bir video yayınlayarak şu sözlerle anlattı: "Ağabey ben gerizekalı mıyım ya? Daha fazla para kazanacağımı zannettim. Eyfel Kulesi'nin altında dolandırıldım. Az para da değil ya. 150 euro'ya 150 euro kazanacağımı zannettim" dedi.

Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çifti Paris'te dolandırıldı! - Resim : 3

Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çifti Paris'te dolandırıldı! ile ilgili etiketler fırat albayram ceyda kasabalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.