Firari yazar Sevan Nişanyan'dan Ulu Önder Atatürk'e çirkin iftira! Kız çocukları üzerinden skandal imalar...

Firari yazar Sevan Nişanyan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında skandal imalarda bulundu. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik çirkin iftiralarda bulunan Nişanyan, "Yüksek libidosuyla tanınan bir kişi, neden çok sayıda kız çocuğu evlat edinir. Bu kız çocuklarıyla Dolmabahçe ve Çankaya'daki özel dairesini paylaşıyor" gibi iğrenç imalarda bulundu. Nişanyan'ın infial yaratan sözlerine büyük tepki var.

Sevan Nişanyan'ın Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki çirkin sözleri sonrası sosyal medyada büyük tepki başladı.

Atatürk'ün kız çocuklarını evlat edinmesi üzerinden çirkin imalarda bulunan Nişantan, skandal iftiralar attı.

Nişanyan konuşmasında Ulu Önder'in manevi oğulları Abdürrahim Tuncak ve Yalovalı Sığırtmaç Mustafa adıyla bilinen Mustafa Demir'den söz etmemesi de dikkat çekti.

KIZ ÇOCUKLARI ÜZERİNDEN ÇİRKİN İMA

Atatürk'ün devlet başkanı olduğunu belirten Nişanyan, "Özellikle yüksek libidosuyla genç yaşından itibaren maruf olmuş bir kişi neden çok sayıda kız çocuğu evlatlık edinir?" diye sordu ve şöyle devam etti:

"Erkek çocuğu olsa, diyeceksin kendi evladı olmadığı için miras bırakacak birisi falan gibi bir düşünce... Hep kız çocukları evlat edinmiş.

İkincisi, bu kız çocukları onun özel dairesini paylaşıyor. Yani geceleri onlarla yalnız kalıyor devlet başkanı. Bu, kabul edilebilecek bir durum mudur değil midir? Sizin takdirinize bırakıyorum. İşin ayrıntısını bilen kimse yok, dolayısıyla iddiada bulunmak fazla olur.

Bu çocuklar Dolmabahçe Sarayı'ndaki ve Çankaya'daki yatak odasının bulunduğu özel dairede kalıyor bu çocuklar. Bugün bir devlet başkanı veya üst düzey bir siyaset adamı böyle bir yaşam tarzına sahip olsa insanlar ne düşünür, ne tür itirazlar dile getirilir, düşünmek lazım."

 

Firari yazar Sevan Nişanyan'dan Ulu Önder Atatürk'e çirkin iftira! Kız çocukları üzerinden skandal imalar... ile ilgili etiketler Sevan Nişanyan Mustafa Kemal Atatürk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.