Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'den çarpıcı Fatih Terim açıklaması: Amerika’da oturum almam için bana yardım etti!

FETÖ firarisi Hakan Şükür, Seçil Erzan olayıyla gündemden düşmeyen Fatih Terim ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Zaman zaman Fatih Terim ile konuştuğunu belirten FETÖ'cü Şükür “Amerika’da oturum almam için bana yardım etti. Oturum almam için belge imzaladı” dedi.

FETÖ firarisi Hakan Şükür’ün yine FETÖ bağlantılı internetten yayın yapan Bold TV’de Mehmet Doğan’a verdiği röportaj dikkat çekti. 

"EŞİNİN TELEFONU ÜZERİNDEN KONUŞTUK, OTURUM ALMAM İÇİN BANA YARDIM ETTİ"

Firari FETÖ'cü Şükür, Fatih Terim ile zaman zaman konuştuğunu belirterek, “Amerika’da oturum almam için bana yardım etti. Oturum almam için belge imzaladı. Zaman zaman eşinin telefonu üzerinden konuştuk” ifadelerini kullandı.

Şükür şöyle devam etti:

“Ben zarar görürler diye söylemiyordum. Ama böyle bir ihtimal kalmadığı için… Bu yaşanan olaylar üzerine söyleme gereği duydum.”

Eski öğrencisinin bu sözlerinin ardından gözler, adı son günlerde fon dolandırıcılığı davasında da geçen Fatih Terim’e çevrildi.

Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'den çarpıcı Fatih Terim açıklaması: Amerika’da oturum almam için bana yardım etti! ile ilgili etiketler Fatih Terim Hakan Şükür Amerika Seçil Erzan FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.