Fiona Gallagher Shameless'ten ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Emmy Rossum ne dedi?

9. sezonu için çekimleri başlayan, Amerikan komedi-dram dizisi Shameless'ta Fiona Gallagher karakterine hayat veren Emmy Rossum'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Peki, Shameless dizisinde Fiona Gallagher karakterini canlandıran Emmy Rossum diziden ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Oldukça popüler ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Amerikan komedi-dram dizisi Shamless'ta Fiona Gallagher karakterini canlandıran Emmy Rossum'un diziden ayrılacağına dair çıkan haberler büyük merak konusu oldu. Peki, Shameless dizisinde Fiona Gallagher karakterini canlandıran Emmy Rossum diziden ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Fiona Gallagher Shameless'ten ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Emmy Rossum ne dedi?

EMMY ROSSUM SHAMELESS'TAN AYRILACAĞINI DUYURDU!

ABD’li oyuncu Emmy Rossum, ünlü komedi-dram dizisi Shameless’tan ayrıldığını duyurdu. Dizide Fiona Gallagher karakterine hayat veren 31 yaşındaki aktris, dizinin 9 Eylül’de yayınlanmaya başlayacak olan 9. sezonunun ardından “Shameless”ta yer almayacak.

Rossum Facebook’tan yaptığı açıklamada, “Fiona”yı canlandırmanın kendisi için çok büyük bir fırsat olduğunu belirterek konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Shameless’ın 8 yıl önce hayatıma girmesinden itibaren, bir karakterin inişli çıkışlı harika hayatına öncülük ettim. Bu dizinin bana verdiği sürekliliği ne kadar özlediğimi asla fark etmemiştim. Sezonlar değiştikçe aynı ekibin geri gelmesi beni büyülüyordu. Harika yazılmış, harika şekilde işlenmiş bir dizi... Gerçek dostluklar bizim sezondan sezona devam etmemizi sağladı.”

Tek çocuk olan Rossum, Shameless’ın kast ve yapım ekibi sayesine hayalini kurduğu kocaman bir aileye sahip olduğunu ifade etti:

“Çocukların nasıl büyüdüğünü beraber izledik. Onların güçlü, yetenekli bağımsız bireylere dönüştüklerini gördük. Emma’ya (Emma Rose Kenney) bacaklarını nasıl tıraş edeceğini ben öğrettim. Ethan (Ethan Cutkosky) araba kullanmayı öğrendiğinde yanındaydım. Shanola (Shanola Hampton), Jeremy (Jeremy Allen White), Joan ve Bill geçen yıl New York’ta gerçekleşen düğünümde dans etti. Bu türden bir istikrar, bu aile beni besledi ve yaratıcı bir şekilde gelişmem ve büyümem için yeterince güvenli hissettirdi. Biliyorum ki bensiz de devam edebilirsiniz. Anlatacak daha çok Gallagher hikayesi var. Benim gittiğimi düşünmek yerine alt binaya taşındığımı düşünün.”

Dizinin yapımcısı John Wells ise Rossum’un diziden ayrıldığını doğrulayarak, Shameless'a dönmek istediğinde ise aktrise kapısının her zaman açık olduğunu söyledi:

“Rossum, Fiona karakterindeki başarısından setteki liderliğine kadar dizinin yükselişindeki anahtar isimdi. Shameless’ın birçok bölümünü yönetti. Dizinin 9. sezonun finalinde Emmy’ye Gallagherlara yaraşır şekilde veda etmek için çok çalıştık. Umarız Emmy’nin, Fiona için çıkardığı müthiş işi onurlandırabiliriz.”

Emmy Rossum, dizinin 8. sezonundan önce başrol olmasına rağmen erkek meslektaşından daha az ücret aldığını bildirmiş ve eşit ücret talep etmişti. Dizide babasını canlandıram William H. Macy’nin kendisini desteklemesiyle yapımcılar 2016’da Rossum’la yeniden kontrat imzalamış ve ikiliye eşit ücret vermeyi önermişti.

Emmy Rossum 1986 yılının eylül ayında Amerika’nın en kalabalık eyaletinden biri olan New York’da dünyaya geldi. Fotoğrafçılık yapan bekar annesiyle birlikte büyüdü. Henüz 11 yaşındayken ”Law & Order” dizisinde tek bölüm rol aldı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Kaliforniya’ya gitti ve Stanford Üniversitesi’nden mezun oldu. 2003 yılında oynadığı ”Gizemli Nehir” filmiyle tanındı.

2007 tarihinde 12 parçadan oluşan ve ”Inside Out” adını verdiği ilk albümünü çıkardı. Albümde yer alan ”Slow Me Down” parçası sosyal medyada izlenme rekorları kırdı ve böylece müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmış oldu. 2011 yılında yayınlanmaya başlayan ”Utanmaz” dizisinde canlandırdığı Fiona karakteriyle dünya çapında tanındı. Buradaki performansıyla 2015 senesinde düzenlenen Satellite Ödülleri’nde ”En İyi Kadın Oyuncu” seçildi. Son dönemlerde yakaladığı büyük çıkışla Hollywood’un gözde isimlerinden biri olan Emmy Rossum, 2015 yılının Ağustos ayında Amerikan yazar Sam Esmail ile nişanlandı.

SHAMELESS KONUSU

Chicago’nun güneyinde geçen dizi altı çocuk ve bir babadan oluşan ailenin trajikomik hikayesini anlatmaktadır. Baba Frank Gallagher alkol batağında çok eğlenceli vakit geçirirken, çocukların en büyüğü Fiona Gallagher ise kardeşlerini bir şekilde okutma ve geçindirme derdindedir. Ailenin başına zaman zaman komik çoğu zamansa yürekleri sızlatan olaylar gelmektedir. Her ne olursa olsun Gallagher ailesi her türlü şeyin üstesinden gelir imajı işlenen dizide, bu konuyla alakalı ” Biz Gallagher’larız. Onlara bunu gösterelim” sloganı yatar.

OYUNCULAR

Frank Gallagher – William H. Macy
Fiona Gallagher – Emmy Rossum
Steve – Justin Chatwin
Carl Gallagher – Ethan Cutkosky
Phillip “Lip” Gallagher – Jeremy Allen White
Ian Gallagher – Cameron Monaghan
Debbie Gallagher – Emma Kenney
Veronica Fisher – Shanola Hampton
Kevin Ball – Steve Howey
Karen Jackson – Laura Slade Wiggins
Sheila Jackson – Joan Cusack

 

Fiona Gallagher Shameless'ten ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Emmy Rossum ne dedi? ile ilgili etiketler emmy rossum shameless ayrılık kararı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.