Filistinliler evlerine geri dönüyor: "Güzel şehrimde şimdi acı ve kederden başka bir şey kalmamış"

4 gün sürecek olan insani aranın ardından Filistinliler kentlerine geri dönmeye başladı. Filistinli genç kız İnsam ez-Zeyn'in söyledikleri yürek burkan cinstendi.

İsrail saldırılarının ardından Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun bölgesi harabeye döndü. Gazze'de dün başlayan ve 4 gün sürecek olan insani aranın ardından İsrail'in bölgede yol açtığı yıkım gün yüzüne çıktı.

Filistinliler insani aranın başlamasıyla kentlerine geri dönmeye başladı. Yaşadığı mahalleye geri dönen Filistinli genç kız İnsam ez-Zeyn, "Burası büyüleyici güzellikte bir şehirdi. Şu an sadece keder ve acı var, her yer harap olmuş.Güzel şehrimde şimdi acı ve kederden başka bir şey kalmamış.Gördüklerimi kelimelere dökmek çok zor." dedi.

Filistinliler evlerine geri dönüyor: "Güzel şehrimde şimdi acı ve kederden başka bir şey kalmamış" ile ilgili etiketler Filistin Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.