Filistinliler evlerine geri dönüyor: "Güzel şehrimde şimdi acı ve kederden başka bir şey kalmamış"

4 gün sürecek olan insani aranın ardından Filistinliler kentlerine geri dönmeye başladı. Filistinli genç kız İnsam ez-Zeyn'in söyledikleri yürek burkan cinstendi.

İsrail saldırılarının ardından Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun bölgesi harabeye döndü. Gazze'de dün başlayan ve 4 gün sürecek olan insani aranın ardından İsrail'in bölgede yol açtığı yıkım gün yüzüne çıktı.

Filistinliler insani aranın başlamasıyla kentlerine geri dönmeye başladı. Yaşadığı mahalleye geri dönen Filistinli genç kız İnsam ez-Zeyn, "Burası büyüleyici güzellikte bir şehirdi. Şu an sadece keder ve acı var, her yer harap olmuş.Güzel şehrimde şimdi acı ve kederden başka bir şey kalmamış.Gördüklerimi kelimelere dökmek çok zor." dedi.

Filistinliler evlerine geri dönüyor: "Güzel şehrimde şimdi acı ve kederden başka bir şey kalmamış" ile ilgili etiketler Filistin Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.