Fıkra gibi olay: Mozambik'te karşılaşan bir Alman ve Afrikalı Türkçe konuşmaya başladı

Nalia isimli Türkçe bilen bir Mozambikli içerik üreticisi, YouTube kanalı için Türkçe konuşarak video hazırladığı sırada bir Alman turist ile karşılaştı. Alman turistin de Türkçe konuşmaya başlamasıyla bir fıkraya konu olabilecek eğlenceli anlar ortaya çıktı.

Doğu Afrika ülkesi Mozambik'te yaşayan Nalia isimli içerik üreticisi, çekim yaptığı ve Türkçe kobuştuğu sırada bir turist onu dinlemeye başladı.

Daha sonra yanına gelen ve Türkçe konuşmaya başlayan turist, Alman olduğunu söyledi.

EĞLENCELİ ANLAR ORTAYA ÇIKTI

Bir Mozambikli ile Alman'ın Türkçe sohbeti sırasında eğlenceli anlar ortaya çıktı.

Alman turist, Nalia'nın yanına gelerek "Türkçeyi nerede öğrendin?" diye sordu. Nalia, "Türkiye'de 7 yıl yaşadım." derken, söz konusu turist ise Almanya'da Türk Dili ve Edebiyatı okuduğunu, ayrıca Türkiye'yi de ziyaret ettiğini belirtti.

Gabriella isimli Alman Turist, Türkiye'yi çok sevdiğini dile getirdi. Naila ise "Çok güzel Türkçe konuşuyorsunuz." şeklinde iltifat etti.

Nalia, videonun sonunda, "Mozambik'te bir Alman hanımefendi ile az önce Türkçe konuştum. Benden mutlusu yok." dedi.

 

Fıkra gibi olay: Mozambik'te karşılaşan bir Alman ve Afrikalı Türkçe konuşmaya başladı ile ilgili etiketler Mozambik Alman Türkçe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.