FIFA 19 ne kadar oldu? Kaça satılacak? Hangi platformlara çıkacak?

Dolar kurundaki yükseliş oyun dünyasını fazlasıyla etkiledi. Yeni çıkan oyunların zaten yüksek fiyatlara satışa sunulduğu konsol dünyasında, döviz artışı rakamları inanılmaz seviyeye yükseltti. FIFA 19 ne kadar oldu? Kaça satılacak? Hangi platformalara çıkacak? Ayrıntılı bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Oyun konsollarına çıkması planlanan oyunlar her ne kadar oyun tutkunlarını heyecanlandırsa da, satış rakamları vatandaşların gözünü korkutuyor. Oyun konsollarına çıkan oyunların hali hazırda yüksek fiyatlara satışa sunulduğu oyun dünyasında, döviz kurundaki yükselmeler, oyuncuların cüzdanını vurdu. FIFA 19 ne kadar oldu? Kaça satılacak? Hangi platformalara çıkacak? konuyla ilgili bilgileri sizin için derledik.

FIFA 19 ne kadar oldu? Kaça satılacak? Hangi platformlara çıkacak?

FIFA 19 NE KADAR OLDU? KAÇA SATILACAK?
EA Sports'un 28 Ekim'de çıkacağı belirtilen FIFA 19 ön siparişte oyun severleri bekliyor. PS4, XBox One ve Origin'e çıkacak olan FIFA 19'un fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

FIFA 19'un Play Station 4 için Standart sürümü 359 TL, Şampiyon sürümü 449, 99 TL, Ultimate sürümü ise tam 500 TL'den satılıyor.

FIFA 19'un XBox One için Standart sürümü 358,50 TL, Şampiyon sürümü 458,25 TL, Ultimate sürümü 498,50 TL'den satışa sunuluyor.

 FIFA 19 ne kadar oldu? Kaça satılacak? Hangi platformlara çıkacak? - Resim : 2

SÜRÜMLER VE ÖZELLİKLERİ
FIFA 19'un Standart sürümünün ön sipariş verenler; beş adede kadar Jumbo Premium Altın FUT Paketinin yanı sıra FUT’ta yedi maç kiralık Cristiano Ronaldo öğesi ve FIFA müzisyenlerinin tasarladığı Özel Sürüm FUT formaları kazanıyor.

Şampiyon sürümünün ön siparişinde ise 3 Gün Erken Erişim, 20 adede kadar Jumbo Premium Altın FUT Paketi ile UEFA Champions League Altın Oyuncu Seçimi (belirli takımlardaki 80 ila 83 reytingli beş altın oyuncudan birini seçme hakkı), 7 FUT maçında kiralık Cristiano Ronaldo ve Neymar Jr. oyuncu öğeleri ve FIFA müzisyenlerinin tasarladığı Özel Sürüm FUT formaları bulunuyor.

Ultimate sürümün ön siparişinde de; 3 Gün Erken Erişim, 40 adede kadar Jumbo Premium Altın FUT Paketine ek olarak UEFA Champions League Altın Oyuncu Seçimi (belirli takımlardaki 80 ila 83 reytingli beş altın oyuncudan birini seçme hakkı), 7 FUT maçında kiralık Cristiano Ronaldo ve Neymar Jr. oyuncu öğeleri ve FIFA müzisyenlerinin tasarladığı Özel Sürüm FUT formaları yer alıyor.

FIFA 19
Frostbite™* altyapılı EA SPORTS™ FIFA 19, saha içinde ve dışında şampiyonların düzeyinde bir deneyim sunuyor. Prestijli UEFA Champions League öncülüğündeki FIFA 19, sahadaki her anınızı eşsiz oyun özellikleriyle kontrol etmenizi sağlayan bir oyun mekaniğine sahip. FIFA 19’da Alex Hunter’ın hikayesi Yolculuk: Şampiyon* ile dramatik bir şekilde sona eriyor, popüler FIFA Ultimate Team™’e yeni bir mod ekleniyor ve daha birçok yenilik geliyor.

Oyun içi satın alma opsiyonu
Ön siparişinizi iptal etmek dahil ön sipariş vermek hakkında daha fazla bilgi almak için Sony Entertainment Network Terms of Service/User Agreement'ı (Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi) okuyun. Otomatik indirme için PS4™ sisteminizde Otomatik Oturum Açma ve Otomatik Giriş etkinleştirilmiş olmalıdır.

1-4 Oyuncu
Ağ Oyuncusu 2-22 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirir.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, FIFA 19’A GELİYOR
Kulüp futbolunda UEFA Champions League’den daha büyük bir seviye yok. Hayallerin peşinden koşulan ve efsanelerin doğduğu bu tarihi turnuvada dünyanın en iyi kulüpleri karşı karşıya geliyor. EA Sports'un geliştirdiği FIFA 19’un PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch sürümlerindeki UEFA Champions League, resmi maç sunumu, Europa League ve Super Cup gibi çeşitli turnuva deneyimleri ve Derek Rae ile Lee Dixon’ın yepyeni maç anlatımı ile oyunun her bölümünde yer alıyor.

YENİ MODLAR
Yepyeni özel UEFA Champions League modunda ünlü turnuvayı grup aşamasından Madrid’deki Wanda Metropolitano stadyumunda yapılacak finale kadar oynayın. Hem Santra’da hem de Kariyer Modu’nda devasa kulüp müsabakasını tüm ayrıntılarıyla keşfedin.
FIFA 19 Ultimate Team’deki canlı UEFA Champions League ve Europa League içerik güncellemeleriyle hayalinizdeki kadroyu kurun. FIFA 19’u nerede ve nasıl oynarsanız oynayın dünyanın en büyük futbol müsabakasını tecrübe etme imkanına sahipsiniz.

FIFA 19 ne kadar oldu? Kaça satılacak? Hangi platformlara çıkacak? ile ilgili etiketler fifa 19 ne kadar oldu kaça satılacak hangi platformlara çıkacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.