Fiat Egea’dan şoka sokan kampanya: Şimdi al yarısını 1 sene sonra öde! Kampanyayı duyan bayilere koşuyor

2023 model sıfır araç almak isteyenler için Fiat'ın son kampanyası tam da ihtiyacınız olan şey. Ödemelerin yarısının 1 yıldan sonra başlatan ödemelerle bu kampanya, otomobil almak isteyenler için büyük bir destek sunuyor. Şimdi bu avantajlı kampanyanın detaylarına bakalım…

Çip krizi ve pandeminin diğer olumsuz etkileri küresel piyasalarda fiyatların yükselmesine neden oldu. Türkiye'de yüksek vergiler, kur dalgalanmaları ve enflasyon, araç fiyatlarındaki artışı daha da artırdı. Bu ortamda sıfır araç almak isteyenler için Opel güzel bir kampanyayı duyurdu. İşte detaylar…

FİAT EGEA YARISINI SENEYE ÖDE KAMPANYASI NEDİR?

Fiat, sıfır km araç sahibi olmak isteyenlere yardımcı olmak için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında alıcılar, tutarın yarısını peşin, kalanını ise bir yıl sonra ödeyebiliyor. Faiz oranları araç fiyatı, kredi koşulları ve müşteri tipine göre değişiklik gösterecektir.

Fiat Egea kampanyası ile yüksek peşinat ödemeden kolayca otomobil sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Fiat Egea, uygun fiyatları, yakıt tasarruflu motorları ve şık tasarımlarıyla fiyatına kıyasla yüksek değer sunuyor. İster Sedan, Hatchback, Cross veya Cross Wagon modelini seçin, konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi yaşayacaksınız.

KAMPANYAYA HANGİ MODELLER DAHİLDİR?

Fiat Egea’dan şoka sokan kampanya: Şimdi al yarısını 1 sene sonra öde! Kampanyayı duyan bayilere koşuyor

Kampanya 2023 model yılı sıfır tüm Egea modelleri için geçerlidir. Finansman kampanyası 24 ay ve üzeri taksitlerde geçerli olacak ve 2 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek. Sınırlı sayıdaki stok, yeni Fiat Egea otomobil almak isteyenlere cazip finansman seçeneklerinin sunulacağı anlamına geliyor.

Fiat Egea Nisan 2023 fiyat listesine göre güncel Egea modellerinin fiyatları ise şöyle:

Fiat Egea Sedan – 439.900 TL

Fiat Egea Hatchback – 505.900 TL

Fiat Egea Cross – 515.900 TL

Fiat Egea Cross Wagon – 781.900 TL 

Araç almak istiyor ancak yüksek fiyatlar sizi engelliyorsa Fiat Egea kampanyasından yararlanın. Bir yıl sonra başlayan taksit seçenekleri, cazip finansman seçenekleri ve uygun fiyatlar ile kolaylıkla yeni bir araca sahip olabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Kampanya 2 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerlidir.

Fiat Egea’dan şoka sokan kampanya: Şimdi al yarısını 1 sene sonra öde! Kampanyayı duyan bayilere koşuyor ile ilgili etiketler Fiat Kampanya Otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.