FETÖ’nün Ayşe Özdoğan ile ilgili sahte mağduriyet algısı çöktü! İşte Adli Tıp raporundaki gerçekler!

FETÖ'cü oldukları bilinen hesapların sosyal medyada aylardır infazının ertelenmesi için kampanya sürdürdüğü Ayşe Özdoğan ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Adli Tıp raporuna göre Özdoğan'ın tetkiklerinde nüks veya metastaz bulgusuna rastlanmadığı, tedavisiz bir şekilde düzenli aralıklarla takip edildiği ve aktif tedavi almadığı öğrenildi.

FETÖ'nün bir algı operasyonu daha yerle bir oldu. "FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan 9 yıl 4 aylık hapis cezası onanan Ayşe Özdoğan'ın cezasını çekmemesi için oluşturulmaya çalışılan mağduriyet algısını Adli Tıp raporu çürüttü.

FETÖ'cülerin kullandığı bilinen sosyal medya hesapları ve muhalif isimler,  Ayşe Özdoğan'ın hastalığının ilerlediğini ve cezaevi şartlarında tek başına hayatını sürdüremeyeceğini iddia ederek AK Parti'ye karşı kara propaganda yürütürken, Adli Tıp raporu olayın gerçek yüzünü ortaya koydu.

İNFAZ KARARI İÇİN GÖZLER ADLİ TIP RAPORUNDAYDI

Hükümlü Ayşe Özdoğan’ın hastalığı nedeniyle infaz erteleme talebine ilişkin olarak, tedavi ve rapor sürecinin titizlikle devam ettiği, bu konuda 5275 sayılı İnfaz Kanunu’nun 16. maddesi uyarınca Adli Tıp Kurumu’nun kesin raporu doğrultusunda karar verileceği ifade edilmişti.

HASTALIĞIN İLERLEDİĞİ İDDİALARI YALAN ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalının Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Ayşe Özdoğan’ın hastalığının ilerlemediği ve patolojik bir bulgu saptanmadığı yönündeki tetkik sonuçlarını ve diğer raporları Adli Tıp Kurumu’na iletti.

1 Ekim 2021 tarihinde Adli Tıp Kurumunun konuyla ilgili mütalaasında şu ifadeler kullanıldı:

Ayşe ÖZDOĞAN’ın tetkiklerinde nüks veya metastaz bulgusuna rastlanmadığı, tedavisiz bir şekilde düzenli aralıklarla takip edildiği, aktif tedavi almadığı tespit edilerek; hayatını cezaevi şartlarında yalnız idame ettirebileceği ve düzenli poliklinik kontrolü sağlanarak cezasının infazına cezaevinde devam edilebileceği sonucuna varılmıştır.

İNFAZ İŞLEMLERİ BAŞLADI

Ayşe Özdoğan'ın “FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan kesinleşen cezasının infazı için Adli Tıp raporu doğrultusunda polisler tarafından evinden alındığı öğrenildi.

 

FETÖ’nün Ayşe Özdoğan ile ilgili sahte mağduriyet algısı çöktü! İşte Adli Tıp raporundaki gerçekler! ile ilgili etiketler FETÖ AYŞE ÖZDOĞAN
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.