FETÖ’cülerin karşısına dikilmişti! 'CNN Türk basıldığında gazetecilerin oraya yığılmasını beklerdim'

Gazeteci - Hürriyet yazarı Nedim Şener, 15 Temmuz gecesi CNN Türk’ü basan FETÖ’cülerin karşısında dikildiği anları SuperHaber canlı yayınında anlattı.

Gazeteci - Hürriyet yazarı Nedim Şener, 15 Temmuz hain darbe girişiminde CNN Türk’ü basan FETÖ’cülerin karşısında dikildiği anları ve o gece yaşananları SuperHaber YouTube kanalında masaya yatırdı.

15 Temmuz'un o karanlık gecesinde insanların saldırılara karşı korkusuzca verdiği mücadeleyi anlatan Şener, ''İnsanlar G3 tüfeklerine karşı çıplak elleriyle direniyorlardı, geçemesinler diye bedenlerini siper ediyorlardı.'' şeklinde konuştu.

15 Temmuz'da sokağa çıkan insanlardan bir grubun vatanı kurtarmayı amaçladığını, diğer grubun ise kendini kurtarmak için marketlere akın ettiğini söyleyen Nedim Şener, ''O gece sokakta iki tür insan vardı. Biri vatanını kurtarmaya çalışanlar, diğeri kendini kurtarmaya çalışanlar. Kendini kurtaranlar aynı zamanda kontrollü darbe, tiyatro diyen ekip. Kahramanları küçümseyecek kadar aşağılık olan bulgurcu makarnacı bir grup var. Onları ağızlarını açamayacak hale getireceksiniz, korkak olduklarını yüzlerine vuracaksınız'' ifadelerini kullandı.

Nedim Şener'in açıklamaları şu şekilde;

''O GECE 21 YAŞINDAKİ ÇOCUK KENDİNİ DEVLETE SAHİP ÇIKACAK İRADEDE HİSSETTİ''

Darbeciler kanalı bastığında en büyük tepkileri gazetecilerin vereceğini düşünüyordum. İnsanlar G3 tüfeklerine karşı çıplak elleriyle direniyorlardı, geçemesinler diye bedenlerini siper ediyorlardı. 27 Mayıs darbesini bayram diye kutlayan bir ilkokul çocukluğunu düşünün, gerçek mücadelenin 15 Temmuz olduğu onurunu yaşadık. Bu mücadele ruhu sadece Türklerde vardır. Amerikalılar Türkleri küçümser ama bağımsızlığına düşkün millettir diye yazarlar. O gece sokakta iki tür insan vardı. Biri vatanını kurtarmaya çalışanlar, diğeri kendini kurtarmaya çalışanlar. Kendini kurtaranlar aynı zamanda kontrollü darbe, tiyatro diyen ekip. O gece 21 yaşındaki çocuk kendini devlete sahip çıkacak iradede hissetti. Kahramanları küçümseyecek kadar aşağılık olan bulgurcu makarnacı bir grup var. Onları ağızlarını açamayacak hale getireceksiniz, korkak olduklarını yüzlerine vuracaksınız.

''O BELGESEL 'MAVİ OTOBÜS' DEĞİL, 'FETÖBÜS''

FETÖ'cüler yurt dışına kaçırdıkları firarilerine, gözde elemanlarına belgesel çektiriyor. Cambazlık yapıyorlar, çok acemice ve berbat bir şey yapmışlar. Bunu sadece içerideki kendini gazeteci zannedenler yer. O belgesel 'Mavi Otobüs' değil, 'FETÖBÜS'. O askeri öğrenci görünümlü FETÖ'cü firariler, o kendini muhalif gazeteci sananları sığır gibi güdüyorlar. 15 Temmuz'da yaşananları unutursan ölürsün, acınacak hale gelmezsin. FETÖ'cülere merhamet, bu mücadelede rehavet şehitlerimize ihanettir.

Nedim Şener'in açıklamalarının tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

FETÖ’cülerin karşısına dikilmişti! 'CNN Türk basıldığında gazetecilerin oraya yığılmasını beklerdim' ile ilgili etiketler Nedim Şener 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi Mavi Otobüs”

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.