FETÖ'cülerin adayı Özgür Özel! Firari FETÖ'cü Emre Uslu: CHP için en ideal aday!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerini almak isteyen isimlerin arasına Ekrem İmamoğlu'ndan sonra parti genel başkanı Özgür Özel de eklendi. FETÖ firarisi Emre Uslu Twitter hesabından Özel'e destek paylaşımı yaptı.

Seçim hezimetinin ardından CHP'de kazan kaynıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrıları yapılırken, koltuk sevdalısı CHP lideri direniyor.

Son olarak CHP Grup Başkanı Özgür Özel, “CHP Genel Başkanlığı'na aday mısınız?” sorusuna, “Sorumluluk almaktan kaçmayacağım. Ama fedakarlıktan da geri durmayacağım. Konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas edeceğim. Parti kimsenin önünü kapatmamalı." diye cevap verdi.

Özel'in bu hamlesinin ardından FETÖ firarisi Emre Uslu'dan destek paylaşımı geldi. 

"CHP kurtulmaz hocam. İmamoğlu ile de kurtulmaz, Yavaş ile de." diyen firari FETÖ'cü "Umutlanayı bırakalım. Bence Özgür Özel CHP için en ideal aday. CHP’yi ulusalcılığın kollarına terkedip Türkiye için başka alternatifler düşünmek zorundayız." ifadelerini kullandı. 

 

 

FETÖ'cülerin adayı Özgür Özel! Firari FETÖ'cü Emre Uslu: CHP için en ideal aday! ile ilgili etiketler Emre Uslu Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.