İmamoğlu'ndan sonra Özgür Özel de koltuğa göz dikti: Sorumluluk almaktan kaçmayacağım

CHP'de kaos büyüyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerini almak isteyen isimlerin arasına Ekrem İmamoğlu'ndan sonra parti genel başkanı Özgür Özel de eklenmiş gibi gözüküyor. Özgür Özel, "Genel başkanlığa aday mısınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Seçimlerden beklediğini bulamayan CHP'de kaos büyümeye devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmemekte kararlı ancak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da 'değişim' söylemlerine devam ediyor.

ÖZGÜR ÖZEL DE SİNYALİ VERDİ

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna aday olabilecek isimler arasında gösterilen CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den de dikkat çeken bir açıklama geldi. Özel'in Ekrem İmamoğlu gibi Kılıçdaroğlu'nun koltuğu için yarışmaya hazır olduğunun sinyalleri bu açıklamada karşımıza çıktı.

"SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇMAYACAĞIM"

Özel, "CHP Genel Başkanlığı'na aday mısınız?" sorusuna "Sorumluluk almaktan kaçmayacağım. Ama fedakarlıktan da geri durmayacağım. Konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas edeceğim. Parti kimsenin önünü kapatmamalı" yanıtını verdi.

Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan CHP'li Özgür Özel, "Kaybeden takımda santrafor olmak yerine şampiyon takımda her mevkide oynamaya talibim. Gerekirse en geniş mutabakatın parçası olan bir anlayışta duracağım. Önümüzdeki süreç için konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas ederek, ilerleyeceğim." dedi.

İmamoğlu'ndan sonra Özgür Özel de koltuğa göz dikti: Sorumluluk almaktan kaçmayacağım

EKREM İMAMOĞLU'NUN DEĞİŞİM ÇAĞRISI İÇİN NE DEDİ?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun değişim çağrılarıyla ilgili de konuşan Özel, "Partinin hepimize ihtiyacı var. Hiç kimsenin ihmal edilmesi ve yok sayılması mümkün değil. Burada elbette ki Kılıçdaroğlu'nun saygınlığına halel getirecek tutum içinde olmamak gerekiyor. Kılıçdaroğlu'nun hem siyasete hem de partiye kattıkları itibariyle… İmamoğlu da bunlardan biri, Özgür Özel de. Kılıçdaroğlu'nu değersizleştiren dil ve iklimden hepimizin sakınması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan sonra Özgür Özel de koltuğa göz dikti: Sorumluluk almaktan kaçmayacağım ile ilgili etiketler Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ekrem İmamoğlu