FETÖ’cü Adil Öksüz öldürüldü mü?

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü yayında…

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ programının yeni bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, Türkiye ile Libya arasında gerçekleştirilen tarihi mutabakatın ayrıntıları, bu mutabakat ile Doğu Akdeniz’de nelerin değişeceği ve bundan sonra neler yaşanabileceği masaya yatırıldı.

ADİL ÖKSÜZ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen FETÖ’cü Adil Öksüz ile ilgili son durumun konuşulduğu programda, Öksüz’ün öldürülüp öldürülmediği de tartışıldı.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

FETÖ’cü Adil Öksüz öldürüldü mü? ile ilgili etiketler FETÖ Türkiye Süleyman Soylu SuperHaber YouTube Libya Ceyhun Bozkurt Doğu Akdeniz İçişleri Bakanı Adil Öksüz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.