FETÖ elebaşından haşhaşilere tasarruf talimatı...

FETÖ ile etkin mücadele sonucunda terör örgütünün para muslukları kesildi, hain şebeke zor duruma düştü. Elebaşı Gülen'in son konuşmasında hainlerin yediği darbe gözler önüne serildi. ABD'de yaşayan terör örgütü FETÖ'nün lideri son sohbetinde militanlarına dolar talimatı verdi.

Türkiye'deki para kaynaklarına ciddi darbe vurulan terör örgütü FETÖ'nün firari lideri militanlarından harcamalarını kısmalarını istedi. Türkiye'nin etkin mücadelesi sonucu terör örgütünün para muslukları kesildi. Yurt dışına kaçan FETÖ ilitanı haşhaşiler aç kalmaya başladı. Örgüt lideri gülen panik yaptı, militanlarına talimat yağdırdı.

PARALAR SUYU ÇEKİNCE...

Milletten topladığı himmetlerle ABD'deki lüks çiftliğinde sefa süren teröristbaşının bu sözleri örgütün içinde bulunduğu durumu ortaya koydu.

AYDA 200 DOLAR

Örgütteki dağılmayı önlemeye çalışan teröristbaşı Gülen, son sohbetinde "Kendi hayatımızı biraz da ekonomik hale getirerek şimdiye kadar ayda bin dolarla geçiniyoridiysek, bundan sonra 750 veya 800...200'ü de muavenet (yardım) bir yolunu bulup orada yakınlarımıza, yurt dışında başlarını sokacak yer arayan insanlara iyilikseverce bence onların imdadına koşmak..." diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

PARASIZ KALANLAR İSYAN EDİYOR

Artık militanlarını besleyemeyecek duruma gelen ihanet şebekesi, parasını alamayan FETÖ'cülerin teslim olup konuşmasından korkuyor. Örgütten artık para alamayan militanlar birer birer çözülmeye başladı.

FETÖ elebaşından haşhaşilere tasarruf talimatı... ile ilgili etiketler FETÖ tasarruf yeni talimat fetullah güleni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.