FETÖ elebaşı Süleymancılara övgüler yağdırdı! FETÖ'cülerin yerini Süleymancılar mı alacak?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, geçtiğimiz günlerde yayınladığı ses kaydı ile Süleymancılara övgüler yağdırdı. FETÖ'nün 12 Mart döneminde Süleymancıları fişlediği raporlara yansımıştı. Bu gelişmelerin ardından FETÖ'nün yerini Süleymancılar mı alacak? sorusu akıllarda yer edindi.

FETÖ elebaşı Fehullah Gülen'in 2 Kasım'da yayınladığı ses kaydından dikkat çeken sözlere yer verildi. 

ÖVGÜLER YAĞDIDI

Fethullah Gülen terör örgütü elebaşı Gülen, bu ses kaydında Süleymancılara övgüler dizdi. 

“Süleyman Efendi Hazretlerinin talebeleri için hep takdirsel şeyler konuştuk” diyen Gülen, İzmir’deki camide görev yaptığı sırada Süleymancılarla ilgili övgü dolu sözler söylediğini ve bunun da onların kulağına gidip şaşırdıklarını anlattı.  

Gülen şunları söyledi: 

“Kimseye karşı kinimiz olmadı, nefretimiz olmadı, hafife almamız olmadı, olmadı. İnsan içinden her şeyi hazmedemeyebilir ama onu dışarıya vurma meselesine gelince, o mevzuda ağzımızı kapamalı, fermuar vurmalı, olumsuz hiçbir şey konuşmamalıyız. Ben bu mevzuya hep dikkat ettim.” 

GÜLEN, SÜLEYMANCILARI FİŞLEMİŞTİ

12 Mart döneminde Süleymancıları ihbar ettiği rapora yansıyan Fethullah Gülen'in ses kaydında Süleymancılara övgüler dizmesi şaşkınlık yarattı. 

FETÖ'NÜN YERİNİ Mİ ALACAKLAR?

15 Temmuz’un ardından tasfiye edilen FETÖ’cülerin yerine farklı cemaatlerin yerleştirildiği gündeme geldi. Menzil tarikatı bu noktada öne çıktı. 

FETÖ elebaşı Süleymancılara övgüler yağdırdı! FETÖ'cülerin yerini Süleymancılar mı alacak? ile ilgili etiketler FETÖ Süleymancılar
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.