FETÖ ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN’İN ÖLÜSÜ TÜRKİYE’YE Mİ GETİRİLECEK?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde,  Devlet Bahçeli'nin MHP Grup Toplantısı'nda Erdoğan-Özel görüşmesine yorumunu ve terör örgütünün Suriye'deki seçim planına dair verdiği mesajlarını, FETÖdeki yeni iddialar ve teröristbaşı Fetullah Gülen’in ölüsünün Türkiye’ye getirileceği tartışmalarını masaya yatırdı.

''EMPERYALİSTLERİN PLANI, TÜRKİYE'DEKİ OPERASYONLARI İÇİN CUMHUR İTTİFAKI'NI SARSMAK VE KENDİ POLİTİKALARINI HAYATA GEÇİRECEK BİR SİYASİ YAPILANMA OLUŞTURMAK İSTİYORLAR''

Bozkurt, ''Emperyalistlerin planı, Türkiye'deki operasyonları için Cumhur İttifakı'nı sarsmak ve kendi politikalarını hayata geçirecek bir siyasi yapılanma oluşturmak istiyorlar. Bunu fitnelerle yapıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akşener, Sinan Ateş'in eşi ve Özgür Özel ile görüşmeleri üzerinden bunu yapmaya çalışıyorlar.

''SURİYE'DE ÖZDE TERÖRİSTAN KURMA PLANINDA HEDEF TÜRKİYE'DİR''

Suriye'de özde teröristan kurma planında hedef Türkiye'dir. PKK üzerinden benzer süreci Türkiye ve devamında Irak ve İran hedefleniyor.

''SELVİ ABD'NİN ORTAKLIĞINI NEDEN SÖYLEYEMİYOR?''

Abdulkadir Selvi'nin 'Kavala içeride olduğu için sıkıntımız var' sözlerinin itirafı aslında 'Türkiye ABD'nin adamını içeride tuttuğu için ABD tarafından baskı altına alınıyor' demektir. abd'nin ortaklığını neden söyleyemiyor? Son kozlarını oynuyorlar, çünkü ABD bunlardan bir şey istiyor. ABD çok zor durumda, Avrupa'daki müttefikleri sarsılıyor. ABD'nin Avrupa'ya biçtiği gömlek artık yırtılıyor.

''RUSYA, SURİYE VE İRAN ABD'NİN SURİYE'DEKİ PKK’YA SÖZDE ÖZERKLİK PLANINA ORTAK GÖRÜNÜYOR''

Rusya, Suriye ve İran ABD'nin Suriye'deki PKK’ya sözde özerklik planına ortak görünüyor.  Bölgede dengeleri değiştirebilecek tek ülke Türkiye'dir. bu yüzden korkuyorlar. ABD, Suriye'nin bölünmesini zaten önceden tanımış.

''2 AY İÇİNDE HER TÜRLÜ PROVOKATİF GİRİŞİME KARŞI TEYAKKUZDA OLMAMIZ LAZIM''

2 ay içinde her türlü provokatif girişime karşı teyakkuzda olmamız lazım. Bütün dikkatimizi içeriye döndürebilirler. Van'da kalkışma denediler. olayları Esenyurt'a uzattılar. Ter türlü provokasyona dikkat. İç cepheyi çok daha sıkı tutmamız gereken bir dönemdeyiz.'' değerlendirmesinde bulundu.

Özkan, ''Ebuseleme Gülen FETÖ elebaşının iyi, çevresinin kötü olduğunu pompalıyor. Plan belli FETÖ iyi, çevresi kötü demeye getiriyorlar.'' dedi.

Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FETÖ ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN’İN ÖLÜSÜ TÜRKİYE’YE Mİ GETİRİLECEK? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun FETÖ Fethullah Gülen Fetullah Gülen Türkiye Pensilvanya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.