FETÖ, Ali Babacan'a "sauna" şantajı mı yapıyor?

FETÖ, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a "sauna" şantajı mı yapıyor?.. Bugün Babacan'ın 17-25 Aralık kumpasına ilişkin sözlerinin ardından FETÖ'cüler bir anda saldırıya geçti... Örgütün medya yapılanmasının önemli bir ismi çok konuşulacak iddialar ortaya attı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karar TV'de gazeteciler Taha Akyol ve Elif Çakır'ın sorularını yanıtladı. 

17-25 Aralık FETÖ'cü kumpas soruşturmaları hakkında açıklamalarda bulunan Babacan, süreci "darbe teşebbüsü" olarak yorumlayarak, "Bir ülkenin yargı mensuplarıyla kolluk kuvvetlerinin bir koordinasyon içerisinde yıllarca sürdüğü iddia edilen yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını biriktirip 2014 yerel seçimlerine 3 ay kala eş zamanlı olarak basına ve belli TV kanallarına haber olacak şekilde vermeleri bu operasyonları yapmaları, bu iyi niyetli bir şey değil." dedi.

Ali Babacan, “Bir kişinin gözaltına alınması için 17 defa rüşvet almasını beklemezsiniz. Hepsini paket ediyorsun, eş zamanlı memleketin gündemine düşürüyorsun ve bunu da yerel seçimlerden üç ay önce yapıyorsun. Bu, kesin bir darbe teşebbüsü. FETÖ terör örgütünün bir kumpası.” ifadelerini kullandı.

SAUNA TUZAĞI...

Ali Babacan'ın bu değerlendirmesine FETÖ cephesinden yanıt ise gecikmedi...

FETÖ'nün medya yapılanmasının önemli isimlerinden Asım Yıldırım, ortaya yeni bir iddia atarak, "Eğer bunu gerçekten Ali Babacan söylediyse ya ahmaktır ya da kendisine, bir zamanlar kurdukları sauna tuzağını hatırlatmışlardır." dedi.

FETÖ ŞANTAJI MI?

Bir dönem Asım Yıldırım ile program yapan Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur ise bu açıklamanın satır aralarına dikkat çekerek "FETÖ şantajı" imasında bulundu.

Fuat Uğur şunları kaydetti;

"Ne saunası yahu? Bu FETÖ’cüler Ali Babacan’a sauna şantajı yapıyor sanırım. Bunların yöntemi budur. Kendi yaptıklarını başkasına atıp tehdit ederler. Anlaşılan delirtmiş bu sözler onları."

FETÖ, Ali Babacan'a "sauna" şantajı mı yapıyor? ile ilgili etiketler Ali Babacan FETÖ Asım Yıldırım fuat uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.