Ferman Toprak kim? Eşi Hilal Toprak kimdir?

Ferman Toprak kimdir? Ferman Toprak eşi Hilal Toprak kimdir? Kaç yaşında, nereli? ‘Hayatı tespih yapmışım’ adlı şarkıyla ünlenen Ferman Toprak’ın eşi Hilal Toprak’a şiddet uyguladığı ve çiftin boşanma aşamasına kadar geldikleri iddia edildi.

'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla kısa sürede ün yapan Ferman Toprak'ın eşi Hilal Toprak'a şiddet uyguladığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Darp raporu alan Hilal Toprak’ın daha sonrasında karakola giderek eşi Ferman Toprak hakkında şikayetçi olduğu iddia edildi.

İddialar ışığında geçtiğimiz Cumartesi gününde Ferman Toprak eşi Hilal Toprak'la bir arkadaşlarının doğum günü partisine katıldı. Toprak çifti evlerine dönerken bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddialara göre ise Ferman Toprak sinirlerine hakim olamayarak otomobilin içinde eşi Hilal Toprak’ı darp etmeye başladı.

Polis Ferman Toprak'ın da ifadesini aldı. Şarkıcı eşinin şiddet iddiasını reddetti.

Ferman Toprak kim? Eşi Hilal Toprak kimdir?

FERMAN TOPRAK KİMDİR?

30 Ocak 1975 Adana doğumlu olan Ferman Toprak baba tarafından Adıyaman‘ın Bezik, annesinden tarafından da Şanlıurfa‘nın İzol aşiretindendir. Doktor olan babası Adana’ya tayin edilince, dört kardeş olan Ferman Toprak da bu şehirde dünyaya geldi.

30 Ocak 1975 Adana doğumlu olan Ferman Toprak; ilk ve orta eğitimini Adana'da tamamladıktan sonra, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazandı. 1996 yılında eğitimini yarıda bırakarak kendi yaşam stili olan müziğini yapabilmek adına İstanbul'a yerleşti.

1996 yılında müziğe yönelmek için eğitimini yarıda bırakıp İstanbul’a gitti. 1997 yılında da “Böyle Giderse / Kurşunlara Geleyim” adlı ilk albümü yayımlandı.

İstanbul’da çeşitli mekanlarda sahne hayatına başlayan Ferman Toprak ilk önce Beşiktaş’taki Keyifli Meyhane’de sahneita’da sahne aldı. Bunu Club ve Nispet Bar izledi. Daha sonra Etiler’de kendi gece kulübünü açtı. Bunu Kuruçeşme’de açtığı yazlık mekan “İnadına” takip etti. Fakat sonunda sadece sahnede olmayı tercih etti ve mekanlarını kapadı. Halen sahne hayatını başarıyla sürdürmektedir.

HİLAL TOPRAK KİMDİR?

İddiaya göre Ferman Toprak'ın evlendiği eşi Hilal Toprak arkadaşının eski sevgilisi. Ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştıklarını söyleyen Hilal Toprak hamile. Geçtiğimiz aylarda canlı yayına bağlanan İsmet Günbeyi, "Ferman yanlış bir evlilik yaptı. Şu anda evli olduğu Hilal Öztürk, daha önce 'abim' dediği, kendisine her konuda destek olan en yakın arkadaşının eski eşidir. Üstelik Ferman'ın ilişkisi Hilal Öztürk, kağıt üzerinde eşinden boşanmadan başlamıştır" dedi.

 

Ferman Toprak kim? Eşi Hilal Toprak kimdir? ile ilgili etiketler Ferman Toprak Hilal Toprak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.