Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 472.bölüm fragmanı izle!

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar yıllardır cuma akşamları izleyici ile buluşuyor. Her bölümünde yaşanan gerilim dolu sahneler heyecanla izleniyor.Reyting yarışı içerisinde de zirvenin sahipleri arasında yer alan dizinin karakterleri herkesin bir tanıdığı halini aldı. Her yayınlanan bölümden sonra haftaya yaşanacak olan gelişmeler merak ediliyor.Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar 472.bölüm fragmanı izle!

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh Ve Özgür Ozan gibi isimlerin bulunduğu dizi Arka Sokaklar hayranlıkla takip ediliyor. Her bölümünde aksiyonun tavan yaptığı diziyi seyirci heyecanlı bir şekilde izliyor. Güçlü oyuncu kadrosunun yanında hikayesi de izleyiciden tam not alıyor. Reyting sıralamasında yıllardır liderlik koltuğunda oturan yapımlar arasında bulunuyor.Her bölümü merakla izlenen dizinin haftaya neler yaşanacağı araştırılıyor.Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte heyecanla beklenen Arka Sokaklar 472.bölüm fragmanı izle! Merak edilen sorunun cevapları ayrıntıları ile haberimizde sizler için derledik.

472

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar, uyuşturucu şebekesinin eline düşüyor!Bahar, görev için uyuşturucu şebekesinin arasına karışmıştır. Fakat polis olduğu anlaşılır ve ekiple olan iletişimi kesilir. Ekip, arkadaşları Bahar'ı kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

470.BÖLÜM ÖZETİ

Selin, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Tüm ekip Selin’den gelecek olan haberi beklemektedir.Vecdi, Can’ı, Mahmut’un yanından kaçırır. İstanbul’da terör eylemi yapmaya hazırlanır. Can’ın üzerine bomba düzeneği yerleştirir. Rıza Babalar durumdan haberdar olur ve patlamanın gerçekleşeceği meydana gelirler. Mesut bomba patlamak üzereyken müdahale etmeye çalışır.

469.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selin bir odada tutulmaktadır. Rıza’ların, Mesut’la irtibatları kesilmiştir. Mesut, esir tutulduğu kampta işkenceye maruz kalır. Rıza daha fazla dayanamaz ve Mesutu kurtarmak için Salim Paşahan’dan yardım alarak sınır bölgesine gider. Mesut örgüt elemanları tarafından tutulmaktadır.

KONUSU

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

1821817-QumB97

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

ALP KORKMAZ

İlk ve Orta öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır, Lise öğrenimini ise Çanakkale'de Tamamlamıştır.

Amerika'da üniversite hayatına başladı. University of South Florida Radyo Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra New York'a oyunculuk eğitimi almaya gitti. New York'un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye ye döndü. Döneli henüz 1 ay olmasına karşın Türker İnanoğlu tarafından keşfedilen Korkmaz Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırıyor. Nisan ayının 2. haftasında askerlik nedeniyle diziden geçici bir süreliğine ayrılmıştır. Vatanî görevini (askerlik), 333. Kısa Dönem olarak Nisan 2010'da başlayıp Eylül 2010'da Bingöl'de tamamlamıştır.Şu an halen Erler Filme bağlı olan Arka Sokaklar dizisinde Ali rolüne devam etmektedir. Dizide Keskin Nişancı-Komiser rolündedir.İlk sinema filmi 2009 yılında Ertekin Akpınar'ın yönettiği "Melekler ve Kumarbazlar"da,2'nci sinema filmi 2012 yılında "Laz Vampir Tirakula" ve 3'ncü sinema filmi "Peri Masalı"da oynamıştır.2011 yılında Özgür Ozan'la birlikte "Turkcell" reklamında rol almıştır.

ÖZLEM ÇINAR

2 Ekim 1974'te İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini, İstanbul Avcılar'da tamamladıktan sonra üniversite ön lisans öğrenimini Trakya Üniversitesi, Turizm Ve Otelcilik bölümünde tamamladı. Daha sonra Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Çınar, Semaver Kumpanya, Yeni Drama Tiyatrosu gibi tiyatrolarda çalıştı. 2006 yılında yayınlanmaya başlayan ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar adlı dizinde "Polis Memuru Aylin" rolü ile yer aldı.

ŞEVKET ÇORUH

Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak doğmuştur.

Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmaktaydı. 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe’de büyümüştür.

Çoruh Aslen Artvinlidir. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sonunda Ardanuç’un Anaçlı köyünden İstanbul’a göç etmiş ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşmiştir.

İlk ve orta öğrenimini Üsküdar’da Taşmektep İlkokulu’nda, lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı.
Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunmaktadır. Daha sonra Günay Karacaoğlu'ndan boşanmış ve bunu da "Birbirimize artık aşık değiliz." şeklinde açıklamıştır.

Şevket Çoruh 3 Nisan 2017 tarihinde 21 yıllık maddi birikimleri olan 7 klasik arabasını ve 3 evini satıp ayrıca da bankadan 7 milyon lira kredi alarak İstanbul Kadıköy'de Baba Sahne adını verdiği tiyatroyu açtı. Tiyatronun açılışında Müjdat Gezen kendisinde bulunan İsmail Dümbüllü'nün fesini Şevket Çoruh'a devretti.

468.BÖLÜM ÖZETİ

Selin yanında Haldun ile birlikte, Can’ı kurtarmak için Suriye sınırına gelmiştir. Mesut, Selin’in tehlikeli bölgeye gittiğini duyunca, çileden çıkar. Selin’in peşinden gitmek için harekete geçer. Selin’i, Vecdi’nin yanına götürmek için Hamza isimli aracı gelir. Yolda Selin’i beklenmedik bir sürpriz beklemektedir.Ali ve Bahar devriyedeyken, Tolga isimli bir adam yardım çığlığı atmaktadır. Akif de peşinden koşar. Dur ihtarına uymayınca, Ali adamı vurur. Vurduğu kişinin polis olduğunu öğrenince nasıl bir hata yaptığının farkına varır. Ali müfettiş incelemesine girer.

Mesut, Selin’i bulmak için yıkık eve gelir; ancak, Selin hiçbir yerde yoktur. Militanlar Mesut’u fark eder ve evin etrafına mevzilenirler. Mesut kendisine doğrultulmuş roketle burun buruna gelir.

Arka Sokaklar 472.bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ama yayınlanınca sitemizde olacak.

Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 472.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar 472bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.