Fenerbahçe'ye kumpası överken de aynı mı düşündü?

FETÖ'nün Fenerbahçe'yi ele geçirmek için 2011'de başlattığı "Şike" kumpasına tam destek veren, FETÖ'cü savcı ve hakimlere övgüler düzen Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilince çark etti. Fenerbahçe'nin kalesi Kadıköy için "benim için çok önemli" diyen İmamoğlu'nun bu açıklamasının sarı lacivertlilerin aleyhinde başlattığı "oy vermeme" kampanyasından sonra gelmesi ise manidardı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından Kadıköy ilçesinde vatandaşlarla sohbet ettiğini belirttiği bir video paylaştı.

İmamoğlu, paylaşımına "Kadıköy İstanbul'un önemli merkezlerinden biri. Her gün farklı ilçelerden yüz binlerce İstanbullu'yu da ağırlayan ilçemizin meydanında ve sokaklarında dolaştık, hemşehrilerimle dertleştik, Kadıköy günlerimi konuştuk" notunu da ekledi.

Ekrem İmamoğlu'nun birden bire Kadıköy aşkının depreşmesi dikkat çekti. Videonun özellikle de Şike kumpasına verdiği desteğin ortaya çıkması üzerine "Oy vermeme" kampanyası başlatması sonrası paylaşılması kamuoyunda çok manidar bulundu.

"Kadıköy benim için çok önemli" diyen İmamoğlu'nun Şike kumpasına destek verirken de aynı şekilde mi düşündüğü sorgulanmaya başlandı. 

Fenerbahçe'ye kumpası överken de aynı mı düşündü? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.