Fenerbahçe'ye iki bomba transfer!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İlk hedefi Kenan Karaman olan Fenerbahçe'de ikinci hedef ise Sevilla...

Milli yıldızımız Kenan Karaman'ın takımı Düsseldorf, Bundesliga'da küme düşerken, oyuncunun sözleşmesinde yer alan "Takım küme düşerse 2 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi Sarı-Lacivertliler'i harekete geçirdi.

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe kısa süre içinde Kenan için teklif yapacak.

Fenerbahçe'ye iki bomba transfer!

ELİNİ ÇABUL TUTMAYI PLANLIYOR

Sevilla ile de adı anılan 26 yaşındaki forvet için Fenerbahçe elini çabuk tutmayı planlıyor. Kenan transferinin 2 milyon Euro'luk çıkış bedelinin yatırılarak bitirilmesi hedefleniyor.

Fenerbahçe'ye iki bomba transfer! - Resim : 2

KARİYERİNE FENERBAHÇE'DE DEVAM ETMEYE SICAK BAKIYOR

Kenan'ın kariyerine 2. Lig'de devam etmek istemediği ve Düsseldorf'dan ayrılmak istediği biliniyor. Milli futbolcu bu yüzden kariyerine Fenerbahçe'de devam etmeye sıcak bakıyor.

Düsseldorf'tan Kenan'ı isteyen Fenerbahçe, aynı takımdan Kaan Ayhan için de nabız yoklayacak.

 

Fenerbahçe'ye iki bomba transfer! ile ilgili etiketler Kenan Karaman Sevilla Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.