Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü teknik direktör!

Sezona yeni başkanı ve hocasıyla birlikte büyük umutlarla giren Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaşanıyor. Son 5 lig maçında 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan sarı-lacivertlilerde kötü gidişatın sorumlusu olarak gösterilen Phillip Cocu için ayrılık çanları çalarken ortaya flaş bir iddia atıldı. Sezon başında İngiliz ekibi Chelsea ile yollarını ayıran İtalyan teknik adam Antonio Conte'nin Comolli aracılığıyla Fenerbahçe'nin yeni hocası olabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de kötü gidişatın ardından teknik direktör Phillip Cocu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken şimdiden çeşitli isimler gündeme gelmeye başladı. Ersun Yanal ve Aykut Kocaman isimlerinin yanı sıra Sarı-lacivertli ekibin takımın başına getirmeyi düşündüğü bir diğer ismin dünyaca ünlü İtalyan teknik adam Antonio Conte olduğu iddia edildi.

2016 senesinde İngiliz ekibi Chelsea'nin başına geçerek ilk sezonunda şampiyonluk getiren ancak ikinci sezonunda beklentilerin altında kalan ve başta Eden Hazard olmak üzere bazı oyuncularla yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen tecrübeli teknik direktör sezon başında Londra ekibinden ayrılmıştı.

COMOLLİ DEVREDE

Fenerbahçe'nin sportif direktörlüğünü yapan Damien Comolli'nin, Antonio Conte ile ilk görüşmeleri gerçekleştirdiği ve İtalyan teknik adamında Türkiye'ye ve sarı-lacivertlilere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

İTALYANLAR İLE UZUN SÜRELİ DOSTLUK ALİ KOÇ'UN ELİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Öte yandan Koç Holding'in de uzun yıllardır İtalyan otomobil firması Fiat ile yürüttüğü ortaklık sebebiyle Ali Koç'un önemli İtalyan iş adamlarıyla iyi bir ilişkiye sahip olduğu biliniyor. Tüm bu ilişkilerini kullanarak Conte'yi Fenerbahçe'nin başına getirmek için yoğun mesai harcadığı iddia edilen Ali Koç'un hedefine yakın olduğu ve bu anlaşmanın yakın zamanda sağlanabileceği bekleniyor.

 

Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü teknik direktör! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Phillip Cocu Antonio Conte teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.