Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın gündeminde yer alan o futbolcunun yeni adresi belli oldu

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği yıldız futbolcu Andrea Belotti'yi resmen kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada golcü futbolcu ile Haziran 2023'e kadar sözleşme imzalandığı ve anlaşmada 2 yıllık opsiyonun bulunduğu belirtildi.

Roma, beklenen transferi resmen açıkladı. Serie A ekibi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan 28 yaşındaki forvet Andrea Belotti'yi kadrosuna kattı.

"ROMA'NIN HEDEFLERİ İNANILMAZ BÜYÜLEDİ"

İtalyan forvet ilk açıklamasında; "Roma'nın hedefleri inanılmaz büyüledi. Kariyerimde gelişmeye devam etmek istiyorum. Taraftarlarımızın önünde çıkmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Roma Futbol Direktörü Tiago Pinto ise; "Andrea Belotti'nin Roma'yı seçmedeki kararlılığı hepimizi etkiledi. Bu yeni maceraya başlayabildiğimiz için gerçekten mutluyuz." sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın gündeminde yer alan o futbolcunun yeni adresi belli oldu

11 NUMARALI FORMAYI GİYDİ

2023 yazına kadar yeni takımıyla sözleşme imzalayan Belotti, 11 numaralı formayı terletecek. Torino'yla sözleşmesi biten İtalyan forvet, bonservis bedelsiz Roma ile sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın gündeminde yer alan o futbolcunun yeni adresi belli oldu - Resim : 2

Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın gündeminde yer alan o futbolcunun yeni adresi belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Roma Transfer Andrea Belotti