Fenerbahçe'nin Kadıköy serisi bitti!

İç sahada tam 5 maçtır üstüste kazanan Fenerbahçe’ye Alanyaspor çelmeyi taktı. Kadıköy’deki galibiyet serisi sona eren Sarı- Lacivertliler, Beşiktaş ve Trabzonspor’un galibiyetle kapattığı haftada ciddi bir yara aldı.

Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelesinde Fenerbahçe ve Alanyaspor sahadan beraberlikle ayrılırken, ligin tepesi biraz daha düğümlenmiş oldu. Sarı-Lacivertliler dün akşam sahaya çıkarken, Kadıköy’de beş maçtır üst üste galip geliyordu. Başakşehir, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Konyaspor gibi önemli sınavları seyircisi önünde arka arkaya kazanan Fenerbahçe’ye çelmeyi takan takım Alanyaspor oldu.

Sarı Kanaryalar böylece, şampiyonluk yolundaki rakipleri Trabzonspor ve Beşiktaş’ın galip geldiği haftada ciddi bir yara almış oldu. Önümüzdeki hafta Ankaragücü deplasmanında bu kaybı telafi etmeye çalışacak olan Fenerbahçe, bir sonraki hafta sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak ve zirve yarışının yeniden şekillenebileceği bir 90 dakika oynanacak.

 

Fenerbahçe'nin Kadıköy serisi bitti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe maç seri kadiıköy
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.