Fenerbahçe'nin Avrupa'daki gol silahı Michy Batshuayi

Fenerbahçe'nin ligdeki golcüsü Edin Dzeko, Avrupa'da yerini Michy Batshuayi'ye bırakıyor. Belçikalı yıldız ise neredeyse hiçbir maçı boş geçmiyor. Michy Batshuayi, bu sezon Avrupa'daki gol sayısını 4'e çıkarttı.

Fenerbahçe Konferans Ligi'nde dün Ludogorets'i 3-1'lik skorla mağlup ederken, sarı lacivertli takımın Avrupa golcüsü Michy Batshuayi yine golünü attı. Ligde ağırlıklı olarak Dzeko ile oynayan İsmail Kartal, Avrupa maçlarında Batshuayi'den vazgeçmiyor.

MICHY BATSHUAYİ YİNE ATTI

Batshuayi, ligde 4 maçta 76 dakika süre aldı ve hiç ağları sarsamadı. Ancak iş Konferans Ligi'ne gelince, işler değişti. Belçikalı forvet, Konferans Ligi Elemeleri'nde 2, grupta ise 1 gol attı. Beklendiği gibi 30 yaşındaki golcü dünkü Ludogorets mücadelesinde yine ilk 11'deki yerini aldı. Dakikalar 42'yi gösterdiğinde Fred'in geliştirdiği atakta Batshuayi, kaleci Sluga'yı avlayarak bu sezonki 4. gol sevincini de Konferans Ligi'nde yaşadı.

EN İYİ SEZONUNU TEKRARLADI

Fenerbahçe'nin skoru 2-0'a getiren sayısı da Belçikalı oyuncuun vurmaya çalışırken sektirdiği topu Zajc'ın ağlara göndermesiyle geldi. Tecrübeli forvet, kariyerinde Avrupa Kupaları'nda bir sezonda ulaştığı en fazla gol sayısını henüz ekim ayında tekrarladı. Batshuayi, kalan maçlarda 1 kez daha ağları sarsarsa, Avrupa'daki en golcü sezonunu yaşamış olacak.  

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki gol silahı Michy Batshuayi ile ilgili etiketler Michy Batshuayi Fenerbahçe İsmail Kartal