Fenerbahçelilerden kombinelere büyük ilgi!

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığa gelmesinin ardından beklenen yeni sezon kombineleri satışa çıktı. Futbolseverler Kombineleri almak için Ülker Stadı'nda uzun kuyruklar oluşturdu.

Fenerbahçe’de yeni sezon kombineleri bugün itibariyle satışa çıktı… Henüz transfer açıklamayan ve sadece Phillip Cocu’yu teknik direktörlüğe getiren Sarı-Lacivertlilerde taraftarlar kombinelere akın etti. Ali Koç’un başkan seçilmesinin ardından patlama yaşanması beklenen kombineler ilk olarak kongre ve temsilci üyeleri için satışa sunuldu. Sabahın erken saatlerinde Ülker Stadı önünde uzun kuyruklar oluşturan Fenerbahçeli taraftarlar daha ilk günden biletlere yoğun ilgi gösterdi.

Fenerbahçelilerden kombinelere büyük ilgi!

Posta'nın haberine göre; Fenerbahçe Kulübü de resmi internet sitesinden yeni sezon kombineleriyle ilgili bir bilgilendirme açıklaması yaptı.

İŞTE FENERBAHÇE’DEN YAPILAN O AÇIKLAMA;

“Fenerbahçemizin, 2018-19 futbol sezonu kombine kartlarının yenileme süreci ve genel satışı başlıyor. Kombine kart satışı ve yenileme sürecinde, taraftarlarımız stadımızdaki kombine kart merkezinin yanı sıra, passo.com.tr web sitesi üzerinden de online olarak kombine kart satışı ve yenileme işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.
Kongre ve temsilci üyelerimiz, 29 Haziran 2018 Cuma ve 30 Haziran 2018 Cumartesi günü yeni sezon kombine kart satışından öncelikli olarak yararlanabileceklerdir.

2018-19 sezonu kombine kartlarının genel satışı ise 3 Temmuz 2018 Salı günü başlayacaktır.

Yenileme sürecinden sonraki satış dönemlerinde kongre üyelerimiz 3'er adet, temsilci üyelerimiz 2’şer adet, taraftar kart sahiplerimiz ise 1'er adet kombine kart alma hakkına sahip olacaklardır.

Stadımızdaki kombine kart merkezi, bu süreçlerde Pazartesi-Cumartesi günleri arası 6 gün boyunca 09:00-18:00 mesai saatlerinde, Pazar günü ise 10:00-17:00 arasında çalışacaktır.

Fenerbahçelilerden kombinelere büyük ilgi! - Resim : 2

Passo.com.tr web sitesi ise yenileme ve genel satış sürecinde sürekli olarak taraftarlarımıza açık olacaktır.

2018-19 futbol sezonu kombine kartlarının fiyatlandırması ve taksit seçenekleri aşağıdaki gibidir.

Hep birlikte omuz omuza yürüyeceğimiz bu yolda, takımımızın her zaman yanında yer alan Büyük Fenerbahçe taraftarının bilgilerine sunarız.”

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.”

Fenerbahçelilerden kombinelere büyük ilgi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç kombine
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.