Fenerbahçeliler müjde! Yeni 10 numara 18.30'da İstanbul'da...

Fenerbahçe'de son transfer, Zenit'in Brezilyalı yıldızı Giuliano oldu. Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Brezilyalı Guiliano'nun bugün 18.30'da İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Orta sahaya hücuma yönelik bir yıldız almak isteyen Fenerbahçe’de gündeme gelen son isim Zenit’in Brezilyalı yıldızı Giuliano olmuştu.

Brezilyalı oyuncu Giuliano’nun bugün (11 Ağustos) 18.30’da İstanbul’da olması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonu Zenit’te 38 karşılaşmada 17 gol ve 9 asistle geçirerek Brezilya Milli Takımı’na çağrı alan Giuliano, kendisini getiren Lucescu’nun yerine Mancini’nin gelmesi sonrası veda kararı almıştı.

LUCESCU: YENİ HULK

Lucescu büyük ısrarı sonucunda bu transferi gerçekleştirmişti… Mircea Lucescu, Zenit’e transferinin hemen öncesinde yaptığı açıklamada, “Hulk’un yerini Giuliano ile doldurmak istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Oyuncu da verdiği katkıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

“MANCINI BENİMLE KONUŞMADI”

Bölgesine yapılan yeni transfere kırıldığını ifade eden Giuliano, “Kulüpte büyük değişiklikler oldu. Yeni bir hoca geldi, kendisi için önemli bazı oyuncular getirdi. Bunlardan biri Driussi, benden daha genç ve aynı pozisyonda oynuyoruz. Mancini bu konu hakkında bana hiçbir şey söylemedi. Tabii ki bu duruma çok şaşırdım, benim için sürpriz oldu. Geçen sezon harika bir yılı geride bırakmıştım. Tabii futbolda böyle şeyler var ve bu da bir parçası. Sonuçta profesyoneliz ve her şeye hazırlıklı olmalıyız” dedi.

FENERBAHÇE`NİN ORTA SAHADAKİ KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Yönetim son iki sezondur yaşanan yaratıcı orta saha sorununu Valbuena, Guiliano, Ekici transferleriyle bitirdi, takımın oyun yapısı ve felsefesi daha ofansif bir hale geldi.

“BREZİLYA’YA DÖNEBİLİRİM”

Mancini tarafından düşünülmediği için Brezilya'ya dönmeyi bile düşünen oyuncu o günlerde “Zenitli yetkililerle konuşup bu sezon istikrarlı bir şekilde oynamam gerektiğini ve Dünya Kupası’nda oynamanın benim bir hayalim olduğunu söyledim. Çünkü böyle bir fırsatım var, her şey bana bağlı. Yüksek seviyede olmam gerekiyor. Eğer Zenit’te olmazsa başka yerlere bakacağım. Beni aldıkları paraya bırakabileceklerini söylediler. En iyi çözümü bulmaya çalışacağız. Brezilya’ya da dönebilirim, bu da seçeneklerden biri” açıklamasını yapmıştı.

“ÇOK BÜYÜK KAYIP OLUR”

Zenit’in eski futbolcularından Alexei Strepetovi ise Giuliano’nun ayrılmasının gündeme gelmesi üzerine büyük kayıp olacağını ifade etmiş, “Herkes Hulk’un yerine geçeceğini söylemişti. Hala çok güçlü bir oyuncu, ayrılması Zenit için büyük kayıp olacaktır. Tek şey Mancini’nin sistemine uymaması. Onun için bir çözüm bulursa yine aynı seviyede oynar” yorumunda bulunmuştu.

Fenerbahçe'nin bugün İstanbul'a getireceği ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalaması beklenen oyuncu, orta sahanın sağı başta olmak üzere tüm bölgelerde oynayabilen 27 yaşındaki futbolcu, Zenit'e 2016’da 7 milyon euroya gelmişti.

GIULIANO KİMDİR?

Tam adı: Giuliano Victor de Paula
Doğum tarihi: 31 Mayıs 1990
Doğum yeri: Curitiba / Brezilya
Yaş: 27
Boy: 1,72
Uyruk: Brezilya
Mevki: On Numara
Ayak: Sağ
Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2020
Son sezon performansı: 38 maç | 17 gol | 13 asist
Daha önce oynadığı kulüpler: Parana, Internacional, Dnipro, Gremio, Zenit

Fenerbahçeliler müjde! Yeni 10 numara 18.30'da İstanbul'da... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Zenit Lucescu giuliano kimdir mancini
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.