Fenerbahçe 10 numarasını da buldu! İşte 9 milyon euroluk Brezilyalı...

Golcü için İspanyol Soldado'da karar kılan, sol beke de Chelsea'den Kenedy'i almayı planlayan Fenerbahçe 10 numarasını ise Rusya'da buldu... Sarı lacivertliler Zenit’in Brezilyalı yıldızı Giuliano'ya kancayı taktı...

Yeni sezon öncesi kadrosunu kaliteli bir 10 numara ile güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin Zenit'te forma giyen Brezilyalı oyuncu Giuliano için Rus ekibine teklif götürdüğü ileri sürüldü.
Başkan Aziz Yıldırım'ın açıkladığı dört transferden biri olduğu iddia edilen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için Zenit ile temasa geçildi.
Piyasa değeri yaklaşık 9 milyon euro olan Giuliano'nun teknik direktör Mancini tarafından kadroda düşünülmemesi Fenerbahçe'nin en büyük kozu olarak gözüküyor.
giuliano2

13 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

İlk etapta kiralama teklifinin yapıldığı Giuliano de Paula, geçtiğimiz sezon Zenit formasıyla çıktığı 38 resmi karşılaşmada 17 gol, 13 asistlik bir performans sergiledi.

Satın alma opsiyonuyla kiralanması planlanan 27 yaşındaki oyuncu için görüşmelerin son birkaç gün içinde yoğunlaştığı ve transferin hafta sonuna kadar netlik kazanacağı öğrenildi.

Zenit'ten önce Parana, İnternacional, Dnipro ve Gremio'da forma giyen Giuliano, Brezilya Milli Takımı'nda da 13 kez görev yaptı.

giuliano3

GIULIANO KİMDİR?

31 Mayıs 1990'da Brezilya'nın Curitiba bölgesinde doğan Giuliano, Parana'da futbola başladı.

Genç takımdan sonra 2007'de profesyonel olan Sambacı oyuncu, 2009'da ise Brezilya'nın önde gelen kulüplerinden Internacional'e 4,7 milyon euro karşılığında transfer oldu.

Internacional formasıyla başarılı bir grafik çizen Giuliano'nun bir sonraki durağı ise 11 milyon euro karşılığında Dnipro oldu.

2011'den 2014'e dek Dnipro forması giyen ve Kalinic, Boyko gibi isimlerle bir arada oynayan Giuliano, 2014'te ülkesine döndü ve Gremio forması giydi fakat Avrupa'ya geri döndü.

Geçen yaz Gremio'dan 7 milyon euroya Zenit'e transfer olan Giuliano, Rus ekibindeki ikinci sezonunu geçiriyor.

giuliano

Fenerbahçe 10 numarasını da buldu! İşte 9 milyon euroluk Brezilyalı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe 10 numara giuliano
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.