Fenerbahçeli taraftarlardan Başkan Ali Koç'a sosyal medya üzerinden uyarı: Sözünü tut

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan William Carvalho ve Sergio Oliveira ile anlaştığı haberlerinin çıkması sonrası sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada adeta kazan kaldırdı. Bu sezon şampiyonluğun her zamankinden daha büyük önem taşıdığını belirten taraftarlar, transferler konusunda Ali Koç'un elini çabuk tutması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Yapılan paylaşımlarla "Sözünü tut Ali Koç" etiketi kısa sürede gündemde zirveye çıktı.

Bu sezon her zamankinden daha fazla şampiyonluğa kilitlenen Fenerbahçe camiası, teknik direktör Jorge Jesus'u takımın başına getirerek kulüpteki büyük değişimi başlattı. Sarı-lacivertli taraftarlar da sosyal medyada özellikle bu sezonun önemine dikkat çekerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a transferler konusunda geç kalınmaması konusunda uyarı ve çağrıda bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlardan Başkan Ali Koç'a sosyal medya üzerinden uyarı: Sözünü tut

"SÖZÜNÜ TUT ALİ KOÇ"

Fenerbahçe ile adı anılan William Carvalho ve Sergio Oliveira'nın Galatasaray ile anlaştığı haberlerinin çıkması sonrası, sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada adeta ayaklandı. Bu sezonun kendileri için önemine dikkat çeken taraftarlar, "Sözünü tut Ali Koç" etiketiyle binlerce paylaşım yaptı.

Fenerbahçeli taraftarlardan Başkan Ali Koç'a sosyal medya üzerinden uyarı: Sözünü tut - Resim : 2

TARAFTARLARDAN ALİ KOÇ'A "ELİNİ ÇABUK TUT" UYARISI

Taraftarlar bu paylaşımlarda Başkan Ali Koç'a transferler için elini çabuk tutması konusunda uyarıda bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar yaptıkları paylaşımlarla kısa süre içerisinde "Sözünü tut Ali Koç" etiketini ülke gündeminde ilk sıralara taşıdı.

Fenerbahçeli taraftarlardan Başkan Ali Koç'a sosyal medya üzerinden uyarı: Sözünü tut - Resim : 3

Fenerbahçeli taraftarlardan Başkan Ali Koç'a sosyal medya üzerinden uyarı: Sözünü tut - Resim : 4

Fenerbahçeli taraftarlardan Başkan Ali Koç'a sosyal medya üzerinden uyarı: Sözünü tut - Resim : 5

Fenerbahçeli taraftarlardan Başkan Ali Koç'a sosyal medya üzerinden uyarı: Sözünü tut - Resim : 6

Fenerbahçeli taraftarlardan Başkan Ali Koç'a sosyal medya üzerinden uyarı: Sözünü tut ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç William Carvalho Sergio Oliveira
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.