Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Saynur Öztürk Instagram hesabı ne?

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Dün akşam saatlerinde ortaya atılan Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk tarafından aldatıldığı iddiasında yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Konu ile açıklama yapılmaması merak uyandırmaya devam ediyor. Yunan sosyal medya fenomeni Panos Karagiannis'in yaptığı paylaşım araştırılmaya devam ediyor.İşte Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Saynur Öztürk Instagram hesabı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Ünlü futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk'ün Yunan sosyal medya fenomeni Panos Karagiannis ile samimi fotoğraflarının sosyal medyada yayılmasının yankıları sürüyor.Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk tarafından aldatıldığı iddiasında yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Konu ile açıklama yapılmaması merak uyandırmaya devam ediyor. Saynur Öztürk ile Panos Karagiannis'in görüntülerini araştırmaya başladı. İşte Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Saynur Öztürk Instagram hesabı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Saynur Öztürk Instagram hesabı ne?

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk'ün, Yunan Instagram fenomen Panayiotis Karagianis'le birliktelik yaşadığı iddia edildi.Yunan basınının iddiasına göre; Saynur Öztürk ile Panayiotis Karagianis aşk yaşıyor. Çiftin, birlikte Puket Adası'na gittiği ve ele ele tutuştuğu görüntüler de ortaya çıktı.

Türk futbolunun gündemine oturan Saynur Öztürk Kaldırım - Panayiotis Karagianis ilişkisine dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Saynur Öztürk Instagram hesabı ne? - Resim : 2

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk Kaldırım'ın Yunan fenomen Panayiotis Karagianis ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve ikilinin fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Saynur Öztürk Instagram hesabı ne? - Resim : 3

İddiaya dair bugün yeni gelişmeler yaşandı. Saynur Öztürk Kaldırım ile Panayiotis Karagianis'in Phuket'te yaptığı tatilin fotoğraf ve videoları yayınlandı.

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Saynur Öztürk Instagram hesabı ne? - Resim : 4

Fotoğafta ikilinin yakınlığı dikkat çekerken, videoda ise el ele tutuştukları görüldü.

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Saynur Öztürk Instagram hesabı ne? - Resim : 5

Konuya dair Hasan Ali Kaldırım herhangi bir açıklama yapmazken, Saynur Öztürk Kaldırım ve Panayiotis Karagianis'ten de bir açıklama gelmedi.

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ihanete mi uğradı? Saynur Öztürk Instagram hesabı ne? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım Saynur Öztürk Yunan