Fenerbahçe'de yollar ayrıldı! Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe'nin 3 yıl önce renklerine bağladığı Nazım Sangare, Sarı-Lacivertliler'den ayrıldı. Nazım Sangre'nin yeni takımı da belli oldu.

Fenerbahçe bir futbolcusuna daha veda etti. Sarı-Lacivertliler'de Nazım Sangare bir başka Süper Lig ekibine transfer oldu.

Fenerbahçe'de yollar ayrıldı! Yeni takımı belli oldu

 FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe, Nazım Sangare ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Sarı-Lacivertliler'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızın oyuncusu Nazım Sangare ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşma ile sona erdirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

FATİH KARAGÜMRÜK TRANSFERİ DUYURDU

Fenerbahçe'nin ayrılık duyurusundan kısa bir süre sonra Fatih Karagümrük, Nazım Sangare transferini açıkladı. İstanbul ekibinden yapılan paylaşımda, "A Milli futbol takımımızın formasını da giyen başarılı sağ bek oyuncusu Nazım Sangare ile 1 yıllık sözleşme imzaladık." denildi. 

NAZIM SANGARE'NİN FENERBAHÇE KARNESİ

2020-2021 sezonunda Sarı-lacivertliler'e transfer olan Nazım Sangare, 50 maçta 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 

Çapraz bağ sakatlığı yaşayan Nazım Sangare, geçen sezon hiç bir resmi maça çıkamadı.

Fenerbahçe'de yollar ayrıldı! Yeni takımı belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Fatih Karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.