Fenerbahçe'de Szalai gidiyor, Merih geliyor

Son yıllarda sattığı yüksek bedelli oyuncularla gündeme gelen Fenerbahçe, yeni bir ihracın eşiğinde... Kim'i 18 milyon Euro'ya Napoli'ye satan Fenerbahçe, Attila Szalai'yi de 14 milyon Euro ve bonuslar karşılığı Union Berlin'e gönderiyor. Fenerbahçe, Merih Demiral'ı kadroya katmaya hazırlanıyor.

Önceki sezon savunmasının göbeğinden Kim Min-Jae'yi, İtalyan ekibi Napoli'ye 18 milyon Euro'ya gönderen sarı lacivertliler, Güney Korelinin partneri olan Macar stoperi Attila Szalai'yi de 14 milyon Euro ve bonuslar karşılığı Bundesliga ekibi Union Berlin'e satmak üzere...

Alman ekibinin Szalai için teklifi 12'den 14 milyon Euro ve bonuslara yükselttiği öğrenildi. Teknik direktör İsmail Kartal da "Ondan daha iyisini alacaksanız gönderin" deyince sarı lacivertli yönetim Almanlara "Tamam" dedi.

Alman basınından Kicker, kısa sürede bu transferin resmiyete döküleceğini yazdı. Szalai'yi Union Berlin'in yanı sıra Hoffenheim ile Fransız ekibi Nice de istiyordu.

MERİH DEMİRAL'A ÇAĞRI: EVİNE DÖN

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe, savunmasındaki gediği bir başka yıldızla gidermek hedefinde. Altyapıdan yetişen Merih Demiral'a "Evine geri dön" çağrısı yapan sarı lacivertliler Atalanta'ya da 14 milyon Euro teklif etti.

Merih için 20 milyon Euro beklentisinde olan İtalyan ekibinin teklifin yükselmesi hâlinde buna sıcak bakacağı ifade edildi. Fenerbahçe, milli yıldız için şartları zorlayıp transferi bitirmek istiyor.

Fenerbahçe'de Szalai gidiyor, Merih geliyor ile ilgili etiketler Merih Demiral Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.