Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye kapı gösterildi! 10 milyonu getir ve git

Fenerbahçe'de bu sezon yedek kulübesinde kalan Michy Batshauyi'nin mutsuzluğu devam ediyor. İsmail Kartal'ın kafa olarak bir türlü ikna edemediği Belçikalı golcünün aklında transfer var. Sarı lacivertli kulüp ise Batshuayi'yi tek şartla gönderecek.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun yıldızlarından biri olan ancak bu sezon yedek ağırlıklı bir sezon geçiren Michy Batshuayi bir türlü ikna edilemiyor. Taraftarların performansından memnun olmadığı Belçikalı golcü için Fenerbahçe yönetimi kararını verdi.

İSMAİL KARTAL DA İKNA EDEMEDİ

İsmail Kartal'ın dönüşü, sistem değişikliği ve Edin Dzeko transferiyle Fenerbahçe'de ikinci planda kalan Michy Batshuayi, bu sezonki 16 maçta sadece 470 dakika süre alırken hepsi Avrupa'da 3 gol attı; ligde de 1 asist katkısı verebildi.

Milli takım dönüşü Belçikalı forvet ile bu konuda görüşen İsmail Kartal'ın "Her an oynayacakmış gibi kendini hazır tutmalısın" şeklindeki sözleri karşılık bulmadı.

BATSHUAYI YOLCU

Yönetim, ilk 11'de oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Batshuayi ile yollarını ayırma kararı aldı.

10 MİLYON EURO BEKLENTİSİ

Lens ve Nottingham Forest'ın takibindeki Batshuayi için belirlenen bonservis bedeli 10 milyon Euro… 

(Sözcü)

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye kapı gösterildi! 10 milyonu getir ve git ile ilgili etiketler Michy Batshuayi Fenerbahçe İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.