Fenerbahçe'de Mesut Özil gelişmesi... Slavia Prag maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında Slavia Prag ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-lacivertli ekipte, Mesut Özil takımla çalıştı. Öte yandan, elmacık kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olan Serdar Dursun için özel maske hazırlanacak. Milli forvetin özel maske ile çalışmalara başlayacağı ve görev verilmesi halinde Slavia Prag karşısında forma giyebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de son 3 maçı sakatlığı yüzünden kaçıran Mesut Özil, bugün takımla çalışmalara başladı. Yıldız ismin Slavia Prag maçında oynaması bekleniyor.

Sarı-Lacivertliler, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Çek ekibiyle oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. 

Can Bartu Tesislerinde koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı.

Pas çalışmalarıyla devam eden idman; çift kale maçın ardından yapılan bireysel çalışmalarla sona erdi.

Giresunspor ile oynanan maçta ilk 11’de görev alan oyuncular antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken 2’nci bölümünde rejenerasyon çalışmaları yaptı.

FENERBAHÇE'DE SAKAT OYUNCULARDA SON DURUM

Bugün gerçekleştirilen antrenmanda Mesut Özil takımla birlikte çalışırken, Filip Novak saha çalışmalarına başladı.

Serdar Dursun günü bireysel çalışmalarla tamamlarken; Luiz Gustavo ve İrfan Can Kahveci, tedavi programları ile noktaladı.

Sarı-lacivertli ekip, Slavia Prag maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SERDAR DURSUN İÇİN ÖZEL MASKE YAPILACAK

Süper Lig’in 25. haftasında Giresunspor maçında sakatlanan ve elmacık kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olan Serdar Dursun’un operasyonun çok başarılı geçtiği, platin takılmasına gerek kalmadığı öğrenildi.

Serdar için özel bir maske yapılacağı ve çarşamba gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Bir ay boyunca bu özel maskeyi kullanacak olan Serdar Dursun, sahalardan uzak kalmayacak olması nedeniyle büyük sevinç yaşadı.

Milli oyuncunun, teknik direktör İsmail Kartal’ın görev vermesi halinde Slavia Prag maçında oynayabileceği bildirildi.

Fenerbahçe'de Mesut Özil gelişmesi... Slavia Prag maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'de Mesut Özil gelişmesi... Slavia Prag maçında oynayacak mı? ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Slavia Prag serdar dursun
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.