Fenerbahçe'de Joshua King Konyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Hiçbir ülkenin bu şekilde birleştiğini görmemiştim...

Erteleme maçında Konyaspor'u 4 golle geçen Fenerbahçe'de Joshua King maçın ardından konuştu. Norveçli futbolcu, "Türkiye’nin yaptığı gibi hiçbir ülkenin bu şekilde birleştiğini görmemiştim" dedi.

Süper Lig'de 23. haftanın erteleme maçında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u 4-0 yendi. Sarı-Lacivertliler'in gollerini 13 ve 45+6'da Enner Valencia, 61'de Joshua King, 78' Attila Szalai kaydetti. Fenerbahçe puanını 48 yaptı ve zirve takibini sürdürdü.

Maçın ardından Sarı-Lacivertliler'in Norveçli golcüsü Joshua King deprem nedeniyle ülkeye başsağlığı diledi.

''HİÇBİR ÜLKENİN BU ŞEKİLDE BİRLEŞTİĞİNİ GÖRMEMİŞTİM''

Yayıncı kuruluşa röportaj veren King, "Türkiye’nin yaptığı gibi hiçbir ülkenin bu şekilde birleştiğini görmemiştim. Futbolda rekabet söz konusu evet ama herkes birlikte hareket etti. Benim için çok anlamlıydı." dedi.

ATILLA SZALAI: KORKUNÇ BİR TRAJEDİ BU

Fenerbahçe'nin dördüncü golünü atan Attila Szalai ise "Depremde hayatını kaybeden ve etkilenen insanlar için çok üzgünüz. Korkunç bir trajedi bu. Bütün dünyanın bir araya gelip yardım etmeye çalışması çok önemli. Yaralarımızı en kısa sürede sarmak istiyoruz. Üç puan için mutluyuz bu şekilde devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

JAYDEN OOSTERWOLDE: HERKES GİBİ BEN DE ÜZGÜNÜM

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde ilk maçına çıktı. Genç oyuncu maçın ardından, "Türkiye büyük bir afet yaşadı tabii ki herkes gibi ben de üzgünüm. Almış olduğumuz neticeden dolayı mutluyuz. Takım olarak iyi bir oyun oynadık." diye konuştu.

 

Fenerbahçe'de Joshua King Konyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Hiçbir ülkenin bu şekilde birleştiğini görmemiştim... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Konyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Joshua King Attila Szalai Jayden Oosterwolde
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.