Fenerbahçe'de Joachim Löw sesleri...

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'un seçimleri kazanması halinde takımın başına Joachim Löw'ü geçirmeyi planladığı ve ilk görüşmenin gerçekleştiği iddia edildi.

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar'ın haberine göre Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Demeçlerinde futbol takımının istenilen düzeyde olmadığını her defasında belirten Koç'un ünlü bir teknik adamı takımın başına geçireceği kulislerde şimdiden konuşulmaya başlandı.

Ali Koç'un seçilmesi halinde Almanya Milli Takım teknik direktörü Joachim Löw'ü yeniden Sarı Lacivertli takımın bünyesine getirmeyi planladığı iddia edildi. Hatta Koç'un tecrübeli teknik adamla bir araya geldiği öğrenildi.

Joachim Löw hatırlanacağı üzere 1998-1999 yılları arasında Fenerbahçe'de çalışmış ve bir sezon sonra görevinden ayrılmıştı.

Fenerbahçe'de Joachim Löw sesleri... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Joachim Löw
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.