Fenerbahçe'de hareketli saatler... Slaven Bilic'le anlaşma sağlandı iddiası

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Sarı-Lacivertli taraftarlar günlerdir bu soruya cevap arıyor. Sezonu hocasız açan Fenerbahçe'nin bir süredir görüştüğü Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'le anlaşma sağladığı iddia ediliyor.

F.Bahçe'nin her konuda anlaştığı Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'in transferi, Çin kulübünün tazminat istemesi nedeniyle suya düşmüştü. B, C, D ve diğer tüm planları işlemeyen Ali Koç yönetiminin sorunu çözdüğü ve Bilic'te mulut sona ulaştığı iddia ediliyor.

Emre Belözoğlu gönderilmesinin ardından 1 aydır teknik direktörsüz kalan Fenerbahçe'de bu görev için Marcelo Bielsa, Rafael Benitez, Lucien Favre, Marco Silva, Paulo Fonseca ve Andre Villas-Boas gibi isimler yazıldı çizildi. Bu isimlerin bazılarıyla temas da kuruldu ancak sonuç alınamadı. Her konuda anlaşma sağlanan Bilic ise,Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi son anda reddetmek zorunda kalmıştı.

EMRE BELÖZOĞLU SESLERİNİN ARASINDA... 

Sezonu hocasız açan ve artık Fenerbahçe yazarları ve taraftarlarca ağır dille eleştirilmeye başlanan Ali Koç yönetimi, neredeyse Emre Belözoğlu'nda geri gel diyecek pozisyona düşmüştü.

GÖRÜLECEK HESABI VAR...

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Premier Lig'e giden Bilic, ardından Championship’ten aldığı West Wromwich’i Premier Lig’e taşımıştı. Ancak üst üste alınan kötü sonuçların ardından Hırvat teknik adamla yollar ayrılmıştı. WBA, Sam Allerdeyce ile anlaşırken, Bilic ise soluğu  Çin'de, Burak Yılmaz'ın takımında almıştı.

2013-15 yılları arasında 2 sezon Beşiktaş'ta görev yapan ancak şampiyonluk yaşayamayan Slaven Bilic, Galatasaray'la girdiği yarışı kaybetmişti. Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 önde götürdüğü sırada sahaya kim olduğu bilinmeyen bir grup "taraftarın" atladığı o sezon, Galatasaray şampiyon olmuş, Bilic de Türkiye'den üzgün şekilde ayrılmıştı.

Tecrübeli Hırvat teknik adamın Başkan Ali Koç'la yaptığı görüşmede, "Türkiye'nin kodlarını iyi biliyorum. Yarım kalan bir işim var. Fenerbahçe'yi sahip olduğu şampiyonluk potansiyeline kavuşturma vakti" dediği aktarıldı.

Fenerbahçe'de hareketli saatler... Slaven Bilic'le anlaşma sağlandı iddiası ile ilgili etiketler Slaven Bilic Fenerbahçe Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.