Fenerbahçe'de forvet hattına Fransız golcü! Alassane Plea için her şey hazır

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de yeni hedef Plea oldu. Dün peş peşe transfer açıklayarak taraflarını heyecanlandıran sarı lacivertliler forvet hattı için ince eleyip sık dokuyor.

Fenerbahçe, Norveçli yıldız Joshua King’in ardından forvet hattına bir takviye daha yapmak istiyor. Berisha ile yollarını ayırmayı planlayan sarı lacivertliler Alassane Plea ile masaya oturmak için zemin kolluyor.

Yeni sezon öncesinde Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile sıkı bir dönemden geçen sarıl lacivertliler transferde de oldukça hareketli saatler yaşıyor. Lincoln Henrique, Bruma, Emre Mor transferlerini resmen açıklayan Fenerbahçe son olarak King ve Arao ile de gövde gösterisi yapmıştı.

Fenerbahçe'de forvet hattına Fransız golcü! Alassane Plea için her şey hazır

Mergim Berisha ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe’nin Bundesliga takımlarından Borussia Mönchengladbach forması giyen Alassane Plea ile ilgilendiği ortaya çıktı. Geçen sezon Mönchengladbach formasıyla 35 maça çıkan 29 yaşınddaki Fransız forvet, 10 gol ve 8asistlik bir performans ortaya koydu.

Fenerbahçe'de forvet hattına Fransız golcü! Alassane Plea için her şey hazır - Resim : 2

2018 yılında 23 milyon euro bonservis bedeliyle Nice'ten Mönchengladbach kadrosuna dahil edilen Fransız yıldız için 15 milyon Euro bonservis isteniyor.

Fenerbahçe'de forvet hattına Fransız golcü! Alassane Plea için her şey hazır ile ilgili etiketler Fenerbahçe Plea borussia mönchengladbach
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.