Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü için görüşmelerin ilk kısmı tamamlandı! Şimdi gözler Atletico'da

Fenerbahçe'nin bir süredir transferi için uğraş verdiği Çağlar Söyüncü'de artık beklemeye geçildi. Madrid'de Atletico kulübüyle görüşmeler yürüten Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, İstanbul'a dönüş yaptı. Artık sarı lacivertli takım Çağlar Söyüncü için İspanyol ekibinin yanıtını bekleyecek.

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katan ve Çağlar Söyüncü için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Atletico Madrid'de oynayan milli stoper Çağlar Söyüncü'nün transferi için bir süredir Madrid'de transfer görüşmelerinde bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, bu gece 00.05'te İstanbul Havalimanı'nda olacak.

RESMİ TEKLİF YAPILDI, CEVAP BEKLENİYOR

Fenerbahçe'de İspanyol ekibi ile görüşmeler tamamlandı. Oyuncunun kulübüne resmi teklif yapıldı. Atletico'nun vereceği cevap bekleniyor.

KISA SÜRE İÇİNDE NETLİK KAZANACAK

Kısa süre içerisinde Çağlar Söyüncü durumu netleşecek.

SEZON PERFORMANSI

Atletico Madrid'e yaz transfer döneminde imza atan Çağlar Söyüncü, İspanyol ekibinde bu sezon sadece 9 maçta süre buldu.

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü için görüşmelerin ilk kısmı tamamlandı! Şimdi gözler Atletico'da ile ilgili etiketler Fenerbahçe Çağlar Söyüncü Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.